Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/5


Χριστός Ανέστη!

Η Κυριακή φοράει τα καλά της και σε καλοκαιρινό τοπίο, με κόκκινα αυγά, τσουρέκια, κουλουράκια, νταούλια και καλό κρασί να γιορτάσετε το Πάσχα. Ελληνικά και παραδοσιακά με χορό, τραγούδι, λεμονόλαδο στα χέρια, γυρνώντας τη σούβλα και φτιάχνοντας τα κάρβουνα, με το αεράκι να φέρνει τσίκνα, ξεροσταλιάζοντας για πετσούλα και κοκορέτσι με κέφι και χαρά να περάσετε όμορφα και γιορτινά. Για να μη σας αρπάξει όμως το αρνάκι προχωρώ τροχάδην στην προεπισκόπηση της εβδομάδος.

Η Δευτέρα ξεκινά με Σελήνη στον Κριό δείχνοντας ότι λανθασμένα οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης λένε ότι όλα είναι καλά και τα γεγονότα θα τους αναγκάσουν να επισπεύσουν την επιστροφή τους. Η Τρίτη θέλει προσοχή διότι ίσως λόγια που ειπωθούν να βγάλουν αλήθειες που δεν πρέπει να μαθευτούν και δύσκολα θα μπορέσουν να μαζευτούν. Την Τετάρτη ίσως υπάρχουν ειδήσεις για προβλήματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων. Η Πέμπτη είναι μια μέρα που πολύ πιθανόν κάποιο στέλεχος της αντιπολίτευσης θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς διότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τέλος, η Παρασκευή με Σελήνη στον Ταύρο προμηνύει ζητήματα που σχετίζονται με τις καλλιέργειες, τη γη και τους πόρους της.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=ΜηδενικήΚριού=Σελήνη/Αφροδίτη=Δίας/Άδμητος=Άδης/ΜηδενικήΚριού=Ήλιος/Άδης

Στο προσκήνιο πρόσωπα δημόσιου βίου. Εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης από γυναίκες προς άνδρες. Αρμονικές ώρες. Βγάζοντας τα πέρα μέσω ενός επιδόματος, κομποδέματος ή οικονομικής αρωγής. Κάρβουνα. Αλλαγή καιρού από σήμερα αργά και τις επόμενες μέρες.


Συμβουλή

Η μέρα είναι γιορτινή, χαρούμενη με θρησκευτικό περιεχόμενο και συγχρόνως με τάση για κρασί, χορό, τραγούδι και ψυχική έκσταση. Καθένας θα αντιδράσει διαφορετικά και με τη Σελήνη σε μεταβλητό ζώδιο η διάθεση θα εναλλάσσεται. Άλλοι, ίσως κάπου εθελοτυφλήσετε λόγω της ημέρας, άλλοι ίσως λουφάρετε και αφήσετε στους άλλους το γύρισμα της σούβλας και τη μετέπειτα λάντζα, άλλοι θα βρείτε ευκαιρία να ρίξετε άδεια και να πιάσετε γεμάτα και άλλοι θα βρείτε την ευκαιρία για να χορέψετε, να πιείτε, να τραγουδήσετε και να κάνετε κάτι καλό και συμπονετικό.


Το απόφθεγμα της ημέρας: « Όπου κι αν πηγαίνεις, ανεξαρτήτως καιρού, πάντα να φέρνεις τον ήλιο μαζί σου» Anthony J. D' Angelo


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Β


Το τραγούδι της ημέρας: Παλαμάκια-Παλαμάκια / Απόστολος Νικολαΐδης

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved