H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/5 έως 6/5

Σελήνη στους Ιχθύες – Η αγάπη όλα τα μπορεί και όλα τα ανασταίνει

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/5 έως 6/5

Κάτω από τον πένθιμο ήχο των καμπανών η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 3/5 στις 9.26 το βράδυ για να συνοδεύσει τον Επιτάφιο και τη δική μας εσωτερική κατάνυξη.

Οι μέρες αυτές είτε θέλουμε να το αισθανθούμε είτε όχι, αποτελούν σύμβολο μιας εσωτερικής διαδικασίας, αναπαριστώντας και τα προσωπικά μας πάθη, μέχρι την προσωπική μας Ανάσταση.

Στις 4/5 στις 6.16 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 6.28 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, ανοίγουν την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου με μια προτροπή. Να επεξεργαστούμε τα μηνύματα που έχουμε λάβει είτε σε προσωπικό είτε σε συμπαντικό επίπεδο και να προσπαθήσουμε να τα αποκωδικοποιήσουμε.

Η μέρα ως το βράδυ αναμένεται ευχάριστη, συμβαδίζοντας τέλεια με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης που έπεται.

Στις 11.19 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας βοηθάει να διατηρήσουμε μια ισορροπία απέναντι στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται λόγω των ημερών.

Στις 4.11 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι, μας χαρίζει ένα απολαυστικό απόγευμα, με πολλές δραστηριότητες. Η ανάγκη να βρεθούμε κοντά σε θάλασσα είναι ακατανίκητη, ενώ η ηρεμία που θα μας προσφέρει μια τέτοια κίνηση, είναι πολύτιμη.

Στις 6.00 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αυξάνει τη συναισθηματική μας ένταση, αισθανόμενοι να πλημμυρίζουμε από αγάπη για τους άλλους και για όσους λείπουν από κοντά μας αυτές τις ημέρες.

Λίγο πριν την Ανάσταση και το «δεύτε λάβετε φως» στις 11.33 το βράδυ, το εξάγωνο με τον Ήλιο, φωτίζει τις καρδιές μας και μας οδηγεί στο «Χριστός Ανέστη» και στο χαρμόσυνο μήνυμα της Αγάπης, με αισιοδοξία και εσωτερική πληρότητα.

Ας βγάλουμε από μέσα μας κάθε πικρή σκέψη και ας στείλουμε στο σύμπαν την επιθυμία μας μαζί με την προσωπική ευχή μας για Ανάσταση.

Η διαίσθηση πολλών υπερλειτουργεί, ενώ αυτό το βράδυ η έμπνευση και η φαντασία μπορούν να κάνουν θαύματα.

Στις 5/5 στις 6.33 το πρωί η ημέρα ανοίγει με το τετράγωνο με τον Δία, όψη που και αυτή συμβαδίζει με την υπερβολή της ημέρας για ακατάσχετη κατανάλωση φαγητού και κρασιού. Ως το απόγευμα η διάθεση είναι ανεβασμένη χωρίς να λείπουν οι νοσταλγικές αναμνήσεις που θα επηρεάσουν πολλούς. Ο εορτασμός της Κυριακής του Πάσχα αναμένεται να είναι ευχάριστος και απολαυστικός, αλλά ας μην ξεχνάμε ποτέ, πως για τα καημένα τα αρνάκια δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η ευλογία θα ήταν να μπορούσαμε να διασκεδάσουμε χωρίς σούβλες δίπλα μας.

Στις 7.00 το απόγευμα το εξάγωνο με την Αφροδίτη κλείνει την ημέρα και το βράδυ μας, με ένα αξέχαστο για τους περισσότερους Πάσχα, έχοντας αντιληφθεί ένα διαφορετικό νόημα και έχοντας αποφασίσει μια νέα αρχή.

Ας κάνουμε όσες περισσότερες ευχές αγάπης μπορούμε αυτό το Πάσχα, που η Σελήνη στους Ιχθύες προτίθεται να εισακούσει.

Στις 6/5 στις 4.04 το πρωί η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό, με λίγες και σαφείς πλανητικές συναντήσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αισθάνονται το φετινό Πάσχα σαν μια ευκαιρία αποτίμησης γεγονότων και ανθρώπων, ενώ είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, να προσφερθούν, να δοθούν και να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Δίδυμοι και Τοξότες βρίσκονται αντιμέτωποι με αρκετά διλλήματα, ενώ δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες, επιθυμούν να ξεφαντώσουν αφήνοντας πίσω τους τις έγνοιες, επιζητώντας το Άγιο Φως να διαπεράσει όλες τις σκοτεινές πλευρές που καθηλώνουν τους ίδιους και τους άλλους, σε σχέση με αυτούς.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved