Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/5

Φτάσαμε στο Μεγάλο Σάββατο της Ανάστασης του Χριστού, με έναν συμβολισμό που ο καθένας δίνει τη δική του ερμηνεία και βλέπει τη δική του αλήθεια. Από τα αρχαία χρόνια στις θρησκείες σύμφωνα με τον Πλούταρχο ο θεός πέθαινε και στη συνέχεια αναστήνονταν, δείχνοντας τη βαθιά πεποίθηση των ανθρώπων περί αναγέννησης που προήρθε από την παρατήρηση της φύσης, τις εποχές (χειμώνας – άνοιξη), το σύμπαν ( χάσιμο - επανεμφάνιση άστρου) κ.α.
Αναγέννηση της φύσης, της ζωής, της ψυχής ισούται με ανάσταση. Σας εύχομαι λοιπόν καλή ανάσταση και να ξαναζωντανέψει η χαρά και η ελπίδα, η ομορφιά και η δημιουργία στη ζωή σας! Και προχωράμε στο κουίζ της ημέρας. Η Ντίνα είναι φίλη με τον Μάνο εδώ και χρόνια. Τον τελευταίο καιρό όμως, φαίνεται πως η σχέση πάει για αλλού και τελικά προκύπτει ερωτικός δεσμός μεταξύ τους.

Με βάση το σύστημα προόδων τι συμβαίνει στον αστρολογικό της χάρτη;
Α) Ο κυβερνήτης του 3ου στον 11ο
Β) Ο κυβερνήτης του 11ου στον 5ο
Γ) Ο κυβερνήτης του 11ου στον 6ο

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη= Δίας/Απόλλων=Ουρανός/ΚρόνοςΥποθετικός=Ερμής/Βουλκάνους=Σελήνη/Άρης

Πολλή τύχη, χαρά και φιλία μέσω της επιστήμης ή του εμπορίου. Απόλαυση μεγάλης δημοτικότητας. Φιλονικίες αγάπης. Νέες επαφές και ισχυρές σκέψεις. Ευχάριστος χρόνος ενασχόλησης.

Συμβουλή

Όσοι δεν έχετε προλάβει να φτιάξετε κουλούρια και τσουρέκια τη Μεγάλη Πέμπτη, σήμερα έχετε την ευκαιρία χωρίς άγχος, δουλειά και υποχρεώσεις να ζυμώσετε, να πλάσετε και να ψήσετε, να μυρίσει το σπίτι όπως έλεγαν και οι παλιοί. Σε αντίθεση βέβαια σήμερα με τους παλιούς το πιθανότερο είναι να μην ακολουθήσετε κάποια παραδοσιακή συνταγή αλλά έτσι για αλλαγή να δοκιμάσετε κάποια άλλη. Μόνο ελπίζω να μην έχετε ξεχάσει το μαχλέπι ή κάποιο άλλο υλικό γιατί ναι μεν τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά αλλά προμηνύεται να γίνεται χαμός και δεν νομίζω να θέλετε να περιμένετε στην ουρά για δυο πράγματα. Το βράδυ σας θα έχει συγκίνηση, νοσταλγία και αγάπη, κάνοντας εγκάρδιες ευχές και όνειρα το φως να νικήσει το σκοτάδι. Καλή σας Ανάσταση φίλοι μου!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Υπάρχει μόνο μια επιτυχία στη ζωή κι αυτή είναι να μπορείς να την περάσεις βάζοντας της τη δική σου σφραγίδα.» Christopher Morley

Το τραγούδι της ημέρας: Άλκηστις Πρωτοψάλτη- Η σωτηρία της ψυχής

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved