Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο Απρίλιος φιλοξένησε αρκετά ζητήματα δικαιοσύνης όπως και πολύκροτες δίκες. Μία εξ αυτών η υπόθεση Χρήστου Ζαχόπουλου, του ροζ DVD, της Εύης Τσέκου και του Θέμου Αναστασιάδη. Το 2007 μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του Χ. Ζαχόπουλου όλες οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από τα 5.000.000 εκατομμύρια ευρώ που ταξίδευαν για Ελβετία, ποια είδε το DVD και ποιος δεν το είδε. Έπειτα από πέντε χρόνια έρχεται η απόφαση του δικαστηρίου να κηρύξει αθώους τους Θ. Αναστασιάδη και Εύη Τσέκου. Έτος 2013 και μια άλλη υπόθεση αποτελεί κίνδυνο για την κυβέρνηση, όπως τότε επί Καραμανλή, αυτή της Λίστας Λαγκάρντ και της εμπλοκής του Ανδρέα Παπανδρέου. Αν η παρούσα κυβέρνηση δεν ήταν συμμαχίας και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, ο Γ. Παπανδρέου θα είχε τη στήριξη του Α. Σαμαρά;


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Αφροδίτη/Πλούτωνας=Πλούτωνας/ΚρόνοςΥποθετικός=Μεσουράνημα/Άδης=Κρόνος/Άδμητος=Κιούπιντο/Βουλκάνους

Στροφή της τύχης. Ευχάριστη αλλαγή. Σκέψεις και ειδήσεις για αλλαγές. Σχεδιάζοντας το κακό του άλλου. Ηλιθιότητα. Βραδύτητα κατανόησης. Δυνατά καλλιτεχνικά σχέδια και προγράμματα.


Συμβουλή

Μεγάλη Πέμπτη και από εχθές στην παρέα του Ταύρου προστέθηκε και ο Ερμής φέρνοντας ειδήσεις για οικονομικά επί το πλείστον θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με τέσσερις πλανήτες πλέον στον ακλόνητο Ταύρο που απεχθάνεται τις αλλαγές, ακόμα και τα ξαφνικά γεγονότα θα θέλουν χρόνο για να αφομοιωθούν ή να μεταβάλλουν οριστικά κάποιες συνθήκες. Νέα ξεκινήματα δεν θα γίνουν χωρίς σκέψη, θα έχουν προηγηθεί υπολογισμοί επί υπολογισμών και με τα πόδια γερά στη γη θα επιδιώξετε κάτι σταθερό με αποφασιστικότητα και συνέπεια.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει, αν δεν είσαι σκυμμένος» Μάρτιν Λούθερ Κινγκ


Το τραγούδι της ημέρας: Ήσουν ωραία – Γιάννης Καλατζής

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved