Πλανητικές Απόψεις: Το Πασχαλινό καλάθι κάθε παιδιού ανάλογα με το ζώδιό του

Ιδέες για μια πιο διασκεδαστική γιορτή του Πάσχα ανάλογα με το στοιχείο που ανήκει το κάθε βαφτιστήρι

Πλανητικές Απόψεις: Το Πασχαλινό καλάθι κάθε παιδιού ανάλογα με το ζώδιό του

Η γιορτή του Πάσχα, είναι συνήθως φορτωμένη με ζάχαρη από μπάλες γάλακτος με γέμιση κρέμας σοκολάτας και παστέλ, χρωματιστά αυγά και καραμέλα. Τα παιδιά τρελαίνονται να γεμίζουν το Πασχαλινό καλάθι τους με γλυκά και πολύχρωμα σοκολατένια λαγουδάκια, όμως η πολλή ζάχαρη μπορεί να βλάψει την υγεία και τα δόντια τους. Στην ετοιμασία των νονών για τα δώρα στα βαφτιστήρια τους, εμείς εδώ στο Astrology.gr, προτείνουμε να φορτώσετε τα πασχαλινά καλάθια τους με κάποιες εναλλακτικές, χωρίς σπατάλες στον τομέα της ζάχαρης. Εδώ είναι μερικές ιδέες για μια πιο διασκεδαστική γιορτή του Πάσχα, όσον αφορά στο στοιχείο που ανήκει το κάθε βαφτιστήρι:

Στοιχείο Νερού

Κάτι που θα του μείνει. Ένα πασχαλινό λαγουδάκι θα είναι καταπληκτική ιδέα για ένα τρυφερό Ιχθύ, δίνοντας του την ευκαιρία να του δώσει όλη την απαραίτητη φροντίδα για το Πάσχα. Κάτι άλλο που έχω δει είναι προσωπικές φωτογραφίες, ενθύμια του εν λόγω παιδιού, που συνάδει με την νοσταλγική διάθεση ενός παιδιού Καρκίνου. Για το παιδάκι Σκορπιό, κάτι ιδιαίτερο και με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο, όπως ένα υπέροχο ενθύμιο μιας ξεχωριστή μέρας. Δηλαδή; Μια ασημένια αλυσίδα, ίσως με χάντρες birthstone και ένα σταυρό.

Στοιχείο Γη

Επιλέγουμε χωρίς ζάχαρη. Γεμίζουμε τα πλαστικά αυγά με καλούδια χωρίς ζάχαρη, όπως τσίχλες χωρίς ζάχαρη, μικρά κουτιά από σταφίδες ή μικροσκοπικά πακέτα από φιστίκια με μια υγιή οπτική που ταιριάζει στον μικρό Παρθένο. Συμπληρώνουμε επίσης τα αυγά με τα κατάλληλα βραβεία αναλόγως ηλικίας, όπως κοσμήματα ή lip balm για τα Ταυράκια ή κέρματα και χαρτονομίσματα μικρής αξίας, που θα κάνουν τα Αιγοκεράκια χαρούμενα για τον μικρό θησαυρό τους.

mesah

Στοιχείο Φωτιά

Καλάθι με παιχνιδιάρικες δραστηριότητες. Αντικείμενα για το χρόνο ψυχαγωγίας τους, μπορούν να βοηθήσουν το στοιχείο της Φωτιάς. Τι λέτε για ένα σχοινάκι, όπου ο Κριός θα κάνει τα άλματά του ή ένα κουτί με χρωματιστές κιμωλίες που μπορεί να είναι και εκπαιδευτικό για να γράψουν ή να ζωγραφίσουν ένα μικροσκοπικό μαυροπίνακα, ιδέα που θα φέρει την δημιουργική πλευρά ενός Λιονταριού στην επιφάνεια; Δεν είναι όμορφο επίσης να τους χαρίσετε ένα απλό παιχνίδι που κάνει σαπουνόφουσκες; Τα Τοξοτάκια θα το διασκεδάσουν τόσο πολύ, να τις κυνηγούν!

Στοιχείο Αέρα

Εγκεφαλική αντιμετώπιση. Τα βιβλία είναι ένα μεγάλο μη τρόφιμο δώρο. Έτσι η τελευταία σειρά φαντασίας θα ταιριάξει στο παιδί Υδροχόο, μεταφέροντας το στον κόσμο μιας εξωγήινης ζωής, ένα αντίγραφο παραδοσιακών παραμυθιών θα συμπορευτεί με την μυθοπλαστική οπτική ενός παιδιού Διδύμου, ενώ ένα βιβλίο ζωγραφικής για τα Ζυγάκια θα αναδείξει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved