H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/4 έως 1/5

Σελήνη στον Αιγόκερω – Κόψε και μοίρασε τις ευθύνες στα δύο

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/4 έως 1/5

Κάνοντας ότι μπορούσαμε από ψυχολογικής πλευράς το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο που πέρασε, μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Πάσχα, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 29/4 στις 3.22 το μεσημέρι.

Στην κυριολεξία Μεγάλη Δευτέρα με την ακριβέστατη αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, να μοιράζει την τράπουλα των ευθυνών και τη Σελήνη να χρωματίζει τις αντιδράσεις μας.
Στις 11.32 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, μας εντάσσει ακόμα περισσότερο στην ευλαβική ατμόσφαιρα που επικρατεί.
Η αίσθηση για πολλούς, είναι μια νοσταλγία που ψάχνει τρόπους να εκδηλώσει τις αναμνήσεις της. Το βράδυ αναμένεται γλυκό, γεμάτο έμπνευση, αλλά και αρκετή συστολή.

Στις 30/4 πλέον στις 3.01 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 4.38 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο, αφήνουν την αίσθηση λίγο πριν κοιμηθούμε, πως είναι απαραίτητο να οργανώσουμε τις υποχρεώσεις μας, τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες μας.
Στις 7.50 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο, ανοίγει την ημέρα με την ανάγκη να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει με καλή διάθεση, αλλά η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη. Αυτό συμβαίνει από τις δυσαρμονικές όψεις που ακολουθούν στις 8.15 και 10.19 το πρωί, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αντίστοιχα.
Ως το απόγευμα το βάρος που αισθανόμαστε θα είναι αποπνικτικό σε όλες μας τις δραστηριότητες. Χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, στις συνδιαλλαγές μας με τους άλλους, στην εμμονή μας σε θέματα που είναι αδιέξοδα, ενώ κύριο μέλημά μας ως το απόγευμα, θα πρέπει να είναι ο προσδιορισμός της δικής μας θέσης απέναντι στις καταστάσεις.
Στις 11.06 το βράδυ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα και μετά, δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να κάνουμε τις αγορές του Πάσχα, να διασκεδάσουμε και να εκτονωθούμε.

Την 1η/5 στις 5.07 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι, μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια από διαφωνίες, συζητήσεις, ειδήσεις και κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά μας.

Λίγο αργότερα στις 5.21 το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, αρχικά με σκληρές όψεις που ταυτίζονται και με τις υπόλοιπες, ενώ στην πορεία καταφέρνει να βρει μια ανάπαυλα χαράς έστω και θεωρητικής.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι ειδικά των πρώτων ημερών, καταλαβαίνουν πολύ καλά το νόημα του καλύτερα να λείπεις παρά να περισσεύεις από τα δρώμενα.

Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί διεκπεραιώνουν κάποιες υποθέσεις πολύ αποτελεσματικά, βρίσκοντας τρόπους να αποδράσουν και να ενεργήσουν εύστοχα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, καλό θα ήταν να αναλογιστούν τη θέση, τη στάση, τη συμπεριφορά και τις συνέπειές τους στη ζωή τους και στις ζωές των άλλων.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved