Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/4

Κυριακή των Βαΐων και μετά τη λειτουργία μοιράζονται βάγια από νικητήρια φυτά όπως δάφνη που το έθιμο λέει ότι οι πιστοί στολίζουν στο σπίτι για να διώχνουν το κακό το μάτι. Βάγια να βάλουμε και στην Ελλάδα, να ξορκίσουμε την κρίση, τη θλίψη, την άγνοια και την πολιτική ψευτιά και ανεπάρκεια.

Ας δούμε όμως την προεπισκόπηση της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η Μ. Δευτέρα ξεκινά με μια Σελήνη στον Τοξότη και τελειώνει με τη Σελήνη στον Αιγόκερω βάζοντάς σας για τα καλά στο κλίμα των Παθών και των σκληρών μέτρων του πολυνομοσχεδίου. Ειδήσεις και νέα θα δείξουν πως στο κυβερνητικό στρατόπεδο κάτι δεν πάει καλά ενώ το εξάγωνο μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα δείχνει τις προσπάθειες κάλυψης ή και συγκάλυψης κάποιων ενεργειών. Τη M. Τρίτη από το βράδυ προς το ξημέρωμα είναι ένα χρονικό διάστημα που ίσως λάβουν χώρα αποτρόπαιες πράξεις ίσως και βίαιες ενέργειες. Η Αφροδίτη από την 18η μοίρα προμηνύει οικονομικές συμφωνίες και πολιτικά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Η M. Τετάρτη φιλοξενεί μια αντίθεση μεταξύ Άρη – Κρόνου που δείχνει κόντρες και αψιμαχίες που θα αναστατώσουν τον πολιτικό κόσμο και πιθανά γεγονότα που θα θυμίσουν «Μανωλάδα». Τη M. Πέμπτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον Κρόνο ανάδρομο στην έβδομη μοίρα ίσως θέματα που συνδέονται με δικαστικές αποφάσεις και γενικότερα ζητήματα δικαιοσύνης τιναχθούν στον αέρα. Τη Μ. Παρασκευή, ο Ερμής βρίσκεται σε αντιπύλη και δείχνει τοκογλυφικές ενέργειες ενώ η Αφροδίτη στην 22 μοίρα προοιωνίζει την εκδίκηση προς ή από μια γυναίκα.

Τέλος, αυτή η εβδομάδα σε προσωπικό επίπεδο δείχνει ότι για να φωτιστεί η δική σας ζωή θα πρέπει να φέρετε τον ήλιο και στη ζωή των γύρω σας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Άρης/Ποσάιντον=Κρόνος=Ποσειδώνας/Πλούτωνας=Δίας/ΜηδενικήΚριού

Διανοητικές εργασίες. Κηδείες. Ασθένειες. Απολύσεις. Παραιτήσεις. Χωρισμοί. Καταχρήσεις. Καλό πλασάρισμα ή ακόμα και νίκη σε αθλητικά θέματα.

Συμβουλή

Στα ανοιχτά θα βρεθείτε σήμερα είτε πηγαίνοντας σε κάποιο πάρκο ή υπαίθριο χώρο και γενικότερα προς την εξοχή είτε δείχνοντας διάθεση για επικοινωνία, χαρά, γιορτή και τραγούδι. Ρόδα, τσάντα και κοπάνα από τη θλίψη, τη μιζέρια και την κακομοιριά προστάζει το σύμπαν δείχνοντας διατεθειμένο να παρουσιάσει ευκαιρίες που από εσάς εξαρτάται, αν θα αξιοποιηθούν στο... maximum! Με τα χέρια γεμάτα θα επισκεφτείτε κουμπάρους και βαφτιστήρια μα δεν χρειάζεται να έχετε κατεβάσει όλα τα ράφια. Και επειδή με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορεί την υπερβολή να την τραβάει ο οργανισμός τι λέτε να φτιάξτε μπόλικη ζύμη και να ψήστε στις λαμαρίνες μεγάλα κουλούρια και φουσκωτά τσουρέκια;

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Γιατί θαρρείς τη νύχτα σου φιλάω την καρδιά; Γιατί η καρδιά χωρίς αγάπη λαβώνεται βαριά.» Λευτέρης Παπαδόπουλος

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ: είναι η Γ

Το τραγούδι της ημέρας: Σ' αγαπώ – Τζένη Βάνου

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved