Πλανητικές Απόψεις: Κραυγή μιας ψυχής για αγάπη

Eίναι πολύ πιο δύσκολο να αναγνωρίσουμε μια ψυχή που «λιμοκτονεί» για αγάπη και στοργή.

Πλανητικές Απόψεις: Κραυγή μιας ψυχής για αγάπη

Ενώ μας είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα της σωματικής πείνας ενός άτομου, μπορεί να μας είναι πολύ πιο δύσκολο να αναγνωρίσουμε μια ψυχή που «λιμοκτονεί» για αγάπη και στοργή. Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας εδώ και τώρα, ενσαρκωμένοι σε μια μορφή που έχουν ανάγκη από καθοδήγηση, κατανόηση και πάνω απ' όλα... τροφή, σε μια πνευματική έννοια.

Μερικές ψυχές μπορεί να έχουν αποσυνδεθεί από την ύπαρξή τους, που δεν ξέρουν πια ποιοί είναι και τι θέλουν από τη ζωή. Θα περιπλανηθούν από σχέση σε σχέση, από δουλειά σε δουλειά, από πνευματικό στρατόπεδο σε πνευματικό στρατόπεδο, αναζητώντας... πάντα εκείνο το ένα πράγμα που τους διαφεύγει τους συνεχώς, μια αίσθηση του εαυτού τους και τη θέση τους στον κόσμο. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, οι ψυχές αυτές μπορούν να στραφούν σε εμπειρίες που θα βοηθήσουν το μυαλό τους να ξεφύγουν, ώστε να μην αισθάνονται τον πόνο... ενώ άλλες πέφτουν σε κατάθλιψη.

Τα συμπτώματα που ακολουθούν θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε αν η ψυχή μας είναι «υποσιτισμένη»:

-Ποτέ δεν τελειώνει η αναζήτηση για τον εαυτό μας
-Συνεχιζόμενα αισθήματα δυσαρέσκειας ή αναξιότητας
-Σταθερή και σημαντική τάση φυγής σε όλες τις μορφές, όπως τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ο εθισμός στο σεξ, ο εθισμός στα τρόφιμα και τα ανταγωνιστικά αθλήματα.
-Εμπιστοσύνη στα «λόγια» του άλλου, ειδικά σε άτομα εξουσίας, πάνω από τη δική μας γνώση και διαίσθηση
-Ψάχνουμε ένα σωτήρα, για να μας σώσει από τον εαυτό μας
-Επιτρέπουμε την κακοποίηση στις σχέσεις μας
-Εκτεταμένα επεισόδια κατάθλιψης, που διαρκούν περισσότερο από ένα χρόνο
-Ακραία συνεξάρτηση στις σχέσεις, με τους εραστές, την οικογένεια και τους φίλους

Εάν έχουμε δύο ή περισσότερα από τα παραπάνω συμπτώματα, είναι πιθανό ότι πάσχουμε από την πείνα ψυχής. Αν νιώθουμε λοιπόν μια ψυχή αποκομμένη από την γενναιοδωρία του Σύμπαντος, βρίσκουμε τον βασικό ένοχο αυτής της πείνας, στην ανικανότητα να αγαπάμε. Χωρίς αγάπη, μαραινόμαστε σαν τα λουλούδια σε ένα επίπεδο ψυχής και όταν είμαστε πεινασμένοι, σταματάμε να εξελισσόμαστε, σταματάμε να εκδηλωνόμαστε και έχουμε λίγα να μοιραστούμε με τον κόσμο. Δεν έχουμε άλλωστε τίποτα να δώσουμε.

Η αγάπη από την άλλη μερικές φορές χρησιμοποιείται για να φυλακίσει μια άλλη ψυχή. Η αγάπη σε μια πνευματική έννοια όμως είναι μόνο πραγματικά αγάπη, αν δοθεί ελεύθερα, χωρίς προσδοκία και με ειλικρίνεια από την καρδιά. Δεν χρειάζεται να ζητηθεί πίσω. Γιατί; Επειδή οι ροές αγάπης μέσα μας επιστρέφουν σε εμάς... όταν κάποιος μπορεί να αγαπήσει με την πνευματική έννοια, αυτός ή αυτή συνδέεται με την πηγή όλης της ύπαρξης - για το Σύμπαν- και αντηχεί με Αγάπη. Κάποιος που αντηχεί με αγάπη, προσελκύει αγάπη.

Μπορούμε να προσδιορίσουμε μια πείνα της ψυχής μέσω του γενέθλιο χάρτη;

Εκ τούτου, οι ενδείξεις παρακάτω χρησιμεύουν μόνο ως ένα δυναμικό και όχι μια πραγματικότητα.
-Κρόνος σε δύσκολη όψη με Αφροδίτη - σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση, ημιτετράγωνο, πεντάγωνο.
-Ισχυρός Αιγόκερως στο χάρτη, ιδιαίτερα Σελήνη στον Αιγόκερω ή Νότιος Δεσμό σε ένα γήινο οίκο (2, 6, 10).
-Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο ή ακμή 7ο οίκου
-Ένας χάρτης με Ποσειδώνα που δεν είναι απαραίτητα να είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου, αλλά με έντονα στοιχεία Ποσειδώνα μπορεί να δώσει το θέμα.
- Μια όψη Κρόνου - Ποσειδώνα, συνήθως τεταμένη. Ειδικά σε ένα γήινο οίκο (2, 6, 10).
-Αν ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα ζώδιο νερού και/ή στους οίκους (4, 8, 12) και συνδέεται με τον Ήλιο, την Σελήνη ή τον Ωροσκόπο.
Εάν κάποιο από τα παραπάνω είναι αλήθεια, κατά πάσα πιθανότητα θα βρούμε επίσης τον Άρη σε αδύναμη θέση ή ζώδιο. Ζυγός ή/και ο Κριός μπορεί να είναι ισχυρά στον χάρτη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved