H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/4

Σελήνη στον Σκορπιό – Πανσέληνος και έκλειψη μετράνε τα κουράγια μας

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/4



Εν τω άμα και το θάμα, η πρώτη έκλειψη του έτους είναι γεγονός, με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, σήμερα 25/4 στις 1.26 το μεσημέρι.
Το διήμερο αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα της έκρηξης της Σεληνιακής έκλειψης,
η οποία μας αναγκάζει να παλέψουμε, για υλικές και συναισθηματικές μας υποθέσεις. Η αίσθηση που έχουμε είναι μια βαθιά συνειδητοποίηση των καταστάσεων.

Στις 7.52 το απόγευμα η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι, μας προτρέπει να δράσουμε απέναντι στα γεγονότα, αλλά και σε ότι έχει προκύψει φαινομενικά ξαφνικά, έχοντας τις αιτίες του στο παρελθόν. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ αυτές τις ώρες, είναι το πείσμα, ο θυμός, η επιμονή και τα ξεσπάσματα.
Στις 9.31 το βράδυ η παρεμβολή της αρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα, κάνει πολλούς από εμάς να λυγίσουμε απέναντι στην σκληρότητα που περιβάλλει την ημέρα, προσπαθώντας να αντιστρέψουμε το εμπόλεμο κλίμα, αν αυτό είναι βέβαια εφικτό.
Στις 10.57 η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο με τη Σεληνιακή έκλειψη, η οποία μας βρίσκει από προβληματισμένους έως κατακερματισμένους για την πορεία της ζωής μας. Ανασφάλειες, φοβίες, ανησυχίες, λάθη, αγωνία για το μέλλον, είναι μερικά από τα συναισθήματα που μας κυριεύουν. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, το ίδιο και η οικονομική μας εξασφάλιση.

Στις 26/4 στις 3.17 το πρωί η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μαζί με την Πανσέληνο και την έκλειψη, μας κάνει να νιώθουμε αδύναμοι, λίγοι και μικροί, μπροστά στο μέγεθος της πραγματικότητας.
Στις 8.27 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 11.56 η αντίθεση με την Αφροδίτη, μας κάνουν να μην μπορούμε να χωρέσουμε την ένταση των συναισθημάτων μας πουθενά.
Η ημέρα θα είναι δύσκολη ψυχολογικά και ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι που να μας ανησυχεί ιδιαίτερα, η φόρτιση των άλλων θα μας αναγκάσει να αποδεχθούμε πως κάτι συμβαίνει.

Στις 27/4 στις 2.32 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και όλες οι προσπάθειες επανάκτησης της δύναμής μας, μας θυμίζουν πόσο λαβωμένοι είμαστε ψυχολογικά.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες βιώνετε έντονα συναισθήματα και καταστάσεις, ενώ απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις για πολλούς από εσάς.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, διαχειρίζεστε τα γεγονότα ψύχραιμα και ή καταφεύγετε σε ανθρώπους που θα βοηθήσουν ουσιαστικά, ή προσφέρετε εσείς πολύτιμη βοήθεια στους άλλους.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, αναρωτιέστε αν όλα όσα συμβαίνουν είναι αλήθεια, ή το σύμπαν συνωμοτεί εις βάρος σας. Ωστόσο δεν χάνετε την ελπίδα, προσπαθώντας να ανασύρετε την αισιοδοξία σας.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved