Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η αυριανή έκλειψη στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει τις απώλειες, το τέλος και τα μοιραία γεγονότα σχετίζεται επίσης με τους αποθανόντες. Στους παλμούς λοιπόν αυτής της έκλειψης ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρίσκεται σε διαδικασία εισαγωγής και εμπορίας μηχανημάτων καύσης νεκρών. Το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα επιδιώκει να φτιάξει ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ένα επενδυτικό έργο που επιθυμεί να αποδεχτεί με θέρμη η κοινωνία και τη δύσκολη στιγμή να τον προτιμήσει.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Πλούτωνας/Μεσουράνημα=Ήλιος/Ωροσκόπος=Ποσειδώνας/Άδμητος=Μεσουράνημα/Άδμητος=Ζευς/ΚρόνοςΥποθετικός= Κιούπιντο/Απόλλων=Ουρανός/Πλούτωνας

Αύξηση μέσω της δράσης. Φιλονικίες. Στρατιωτικές επαφές και πολεμικές δράσεις. Συνδικαλιστικές ενέργειες. Αλλαγές των όρων εργασίας. Εργασία υπό νέους όρους. Αυστηρή επιβολή με σιωπηρό τρόπο. Επιχειρησιακή διαχείριση εταιρείας, ένωσης ή συμμαχίας. Οργανωμένα σχέδια.

Συμβουλή

Παραμονή της πρώτης έκλειψης του 2013 στην 5η μοίρα του Σκορπιού και ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, δόσεις, τράπεζες, δάνεια και συναφή θέματα θα είναι στην αιχμή του δόρατος ενώ έντονες θα είναι επικρίσεις, διαμάχες και έρευνες για θέματα που σχετίζονται με άτομα μικρής ηλικίας, τυχερά παιχνίδια και αθλήματα. Από την άλλη, το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι μέσα σε έναν καθημερινό αγώνα επιβίωση παρουσιάζονται ευκαιρίες για οικονομικές ανάσες. Καλή μέρα για να εγγραφείτε σε γυμναστήριο για πολεμικές τέχνες, να ενημερωθείτε για το σχολικό bullying ή να μάθετε μεθόδους αυτοάμυνας σε παιδιά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όσο παράξενο και αν φαίνεται, εξακολουθώ να ελπίζω για το καλύτερο, αν και το καλύτερο, όπως και ένα ενδιαφέρον γράμμα, σπάνια φτάνει, και ακόμα και όταν το κάνει μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα» Lemony Snicket

Το τραγούδι της ημέρας: Μπιθικώτσης Γρηγόρης - Μαργαρίτα – Μαργαρώ

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved