Πλανητικές Απόψεις: Το πρώτο έτος ενός βρέφους μέσα από τον κύκλο της Αφροδίτης

Οι επιρροές της Αφροδίτης που πιθανώς θα αναγνωρίσουμε αν μεγαλώνουμε ένα μωρό

Πλανητικές Απόψεις: Το πρώτο έτος ενός βρέφους μέσα από τον κύκλο της Αφροδίτης

Τα παιδιά είναι το θέμα μας σήμερα και η έμφαση στα ζώδια της Αφροδίτης (Ταύρο-Ζυγό), μου δίνει την ευκαιρία να εξετάσουμε έναν από τους βασικούς κύκλους ανάπτυξης, αυτόν της Αφροδίτης και των συνδεδεμένων επιρροών που πιθανώς θα αναγνωρίσουμε αν μεγαλώνουμε ένα μωρό. Επίσης, σημειώστε ότι έχω συμπεριλάβει μόνο τις "σκληρές" όψεις, όπως το τετράγωνο, την αντίθεση και τη σύνοδο, δεδομένου ότι είναι οι πιο αξιοσημείωτες.

Κύκλος Αφροδίτης

(Η Αφροδίτη έχει ένα κύκλο 225 ημερών, αλλά όπως ο Ερμής είναι μεταξύ της Γης και του Ήλιου, έτσι και ο αστρολογικός κύκλος της είναι περίπου στον χρόνο.)
Η Αφροδίτη επηρεάζει τις αγάπες, τις χαρές μας, ό, τι εκτιμούμε και που θα βρούμε την άνεση. Κατά το πρώτο έτος, ένα βρέφος εμφανίζει διακριτά στάδια ανάπτυξης, καθώς προσδιορίζει τις ανάγκες του και ανταποκρίνεται με το αν ή αν δεν πληρούνται. Η δυνατότητα να λάβει και να δώσει αγάπη, αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

3 Μηνών - 1ο Τετράγωνο

Το βρέφος αντιλαμβάνεται ότι το φαγητό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ικανοποίηση της πείνας, είναι ευχαρίστηση. Μπορεί να χρησιμοποιεί μια πιπίλα που δυσκολεύεται να αποχωριστεί αργότερα ή μια κούνια που θα αισθάνεται άνετα, αφού το γάλα έχει κοπεί.

mesa 25151

6 Μηνών - Αντίθεση

Αρχίζει να ενδιαφέρεται για τα τρόφιμα, γίνεται πιο θαρραλέα στοργικό και ανταποκρίνεται στην αγάπη και την προσοχή. Μπορεί να αρχίσει να δείχνει προτίμηση για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή κουβέρτα ως ένα αντικείμενο άνεσης ή σαν κάτι που αισθάνεται ασφάλεια.

9 Μηνών - 2ο Τετράγωνο

Έχει μεγαλύτερη επίγνωση των αισθήσεών του ως ένα τρόπο για να γνωρίσει τον κόσμο. Όλα τα αντικείμενα αρχίζουν να πηγαίνουν στο στόμα, ενώ δίνει προσοχή στη μουσική και κλαίει, όταν αυτή σταματάει. Φωνές από ευχαρίστηση ή δυσαρέσκεια.

1 Χρόνου - Σύνοδος

Δείχνει σαφής προτίμηση σε ορισμένα παιχνίδια. Μπορεί να έχει ένα αγαπημένο μαξιλάρι ή ένα λούτρινο ζωάκι που είναι μαλακό. Δείχνει την αγάπη του με φιλιά και αγκαλιές κατανοώντας τι σημαίνουν, δηλαδή αν κάποιος, του τα αρνηθεί, θα δυσαρεστηθεί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved