Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Πανσέληνο και την μερική έκλειψη Σελήνης

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει η Πανσέληνος του Απριλίου και η μερική έκλειψη της Σελήνης, που πραγματοποιείται στις 25/4, στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου.

Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για την Πανσέληνο και την μερική έκλειψη Σελήνης

Πανσέληνος - Μερική έκλειψη Σελήνης: 25 Απριλίου 2013, 11:05 μ.μ.

Πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου.

Στο φαινόμενο συμμετέχει ο Άρης με αντίθεση, ο Δίας με δυσαρμονική όψη και ο Ποσειδώνας με τρίγωνο.

Επηρεάζει το Σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) και η επίδραση της είναι σκληρή και περιοριστική.

Δυσκολίες και στενοχώριες είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστούν με σύνεση και υπομονή. Αιφνίδια περιστατικά θα πλήξουν αισθηματικές σχέσεις και θα δυσκολέψουν την πορεία του τομέα της εργασίας πολλών ανθρώπων. Οι άνθρωποι χρειάζονται να δουν με περισσότερο ρεαλισμό τα προβλήματα τους και να ευελπιστούν σε σωτήριες λύσεις εκεί που είναι φανερό πως δεν υπάρχουν. Φαίνεται όπως είναι απαραίτητες βαθύτερες αλλαγές, οι οποίες πρέπει να γίνουν ανεκβίαστα.

Σε γενικότερες γραμμές, πρόκειται για ένα διάστημα δύσκολο για την διεθνή οικονομική κατάσταση, ακόμα μια φορά, με μια μεγαλύτερη σύγκρουση ή αντιπαράθεση των χωρών του Βορρά με αυτών του Νότου.

Η έκλειψη της σελήνης του Απριλίου βραχυκυκλώνει σχέδια και προγράμματα και αναγκάζει αναθεώρηση σε συμφωνίες που έχουν προηγηθεί ή στους μηχανισμούς οικονομικής στήριξης των αδυνάτων από τους δυνατούς. Στην ουσία, τα προβλήματα που θα προκύψουν αυτή την περίοδο, δεν είναι εύκολο να λυθούν, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα.

Στη χώρα μας η κατάσταση είναι ανάλογη αυτού του κλίματος. Παρόλα αυτά, προβλέπεται η εφαρμογή νέων νομοσχεδίων τα οποία επικυρούμενα, φαίνεται να εξυπηρετήσουν στο μέλλον τις ανάγκες των πολιτών.

astrologoi-astrology-300x100

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2013

Το 2013 θα πραγματοποιηθούν πέντε εκλείψεις, εκ των οποίων οι τρείς θα είναι στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Η μια θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμου - Τοξότη και η τελευταία στον άξονα Ζυγού – Κριού.

Εκείνο που πρέπει να προσέξει κανείς κατά την διάρκεια τους, είναι να μην εκτεθεί σε κινδύνους και να μην προβεί σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Τις περιόδους των εκλείψεων με χρονική διάρκεια 7 μέρες πριν και 7 μέρες μετά, αποφεύγουμε να ξεκινήσουμε οτιδήποτε καινούργιο, ή να προκαλέσουμε τους αντίπαλους μας, ή να αγνοήσουμε ειλημμένες υποχρεώσεις. Τα ζώδια που πλήττονται περισσότερο από τις φετινές εκλείψεις είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, ο Κριός του τελευταίου δεκαημέρου και ο Τοξότης με τον Δίδυμο του πρώτου δεκαημέρου κυρίως.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κριοί θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την διαχείριση των χρημάτων σας και να είστε τυπικοί στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας. Να μην κάνετε αγοραπωλησίες και οικονομικές συμφωνίες κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου και να αποφύγετε να γίνετε αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης.

Η έκλειψη της σελήνης θα επηρεάσει τη συναισθηματική ζωή των Ταύρων και θα φέρει αιφνίδιες αλλαγές ή αντιξοότητες τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Είναι πιθανή η ρήξη σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ αρκετοί δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε έκτακτα προβλήματα στο γάμο ή στην σχέση σας.

Στους Καρκίνους, θα επηρεάσει τις επιδόσεις σας στις τρέχουσες δραστηριότητες σας, θα σας υποχρεώσει να μεριμνήσετε για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ένας δικός σας άνθρωπος και, οι γονείς, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τα παιδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, η έκλειψη της σελήνης στο ζώδιό σας φέρνει δυσκολίες και αντιξοότητες, εμποδίζει τις προσωπικές σας επιδιώξεις και αποκαλύπτει σκληρές αλήθειες για την αισθηματική σας ζωή. Οφείλετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να ενισχύσετε την άμυνα σας και να μην κάνετε τίποτα που θα σας εξέθετε κοινωνικά ή συναισθηματικά.

Στους Τοξότες, πάλι, θα επηρεάσει την αίσθηση της ασφάλειας, την υγεία σας και θα αναταράξει το επαγγελματικό σας παρασκήνιο. Μην αφήνετε τα νώτα σας ακάλυπτα και φροντίστε να εντοπίσετε την πηγή των δυσκολιών η οποία οφείλεται στις πρωτοβουλίες ή στην συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δεν είχατε υποψιαστεί.

Η έκλειψη της σελήνης έχει επίκεντρο την καριέρα και τον επαγγελματικό τομέα των Υδροχόων και εδώ φαίνεται ότι θα πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος της προσοχής σας και της προνοητικότητας σας. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι και υπομονετικοί και καθόλου επιθετικοί και πεισματάρηδες.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε τις πολιτικές του προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved