Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στην 8η μοίρα και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος πέρα από χρηματοπιστωτικά προβλήματα εστιάζεται και στις γυναίκες του δημόσιου βίου στην ελληνική και διεθνή σκηνή και δη σε αυτές που έχουν εξουσία, κινούν τα νήματα σε οικονομικά θέματα και είναι λάτρεις της λιτότητας, της πειθαρχίας και του ελέγχου. Μια εξ αυτών και η Κρίστιν Λαγκάρντ και επειδή είναι υπέρμαχος της οικονομικής τάξης να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την δικαστική έρευνα για εμπλοκή της σε «συνεργεία για πλαστογραφία και υπεξαίρεση δημοσίων κεφαλαίων». Τι συμβαίνει άραγε με τη διευθυντική καρέκλα του ΔΝΤ; Πρώτα η υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν, τώρα αυτή με την αντικαταστάτριά του Κριστίν Λαγκαρντ. Κάποιος τα έχει βάλει με το ΔΝΤ ή το ΔΝΤ απαρτίζεται από Διεθνείς Νομιμοφανείς Τοκογλύφους και Πλαστογράφους;


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Κρόνος=Δίας/ΒόρειοςΔεσμός=Ερμής/Ποσειδώνας=Κιούπιντο/Ποσάιντον=Άρης/ΒόρειοςΔεσμός

Συναισθηματική ψυχρότητα. Χωρισμοί. Οικονομική στενότητα. Ευχάριστες και αρμονικές συνδέσεις. Κοινότητα με θρησκευτικά ενδιαφέροντα. Κοινές δραστηριότητες με το σύντροφο.


Συμβουλή

Υπέρ της σοβαρότητας κατά της σκληρότητας! Γυναίκες μόνες, διαζευγμένες, χήρες ή συναισθηματικά απομονωμένες από το σύζυγο θα δώσουν συμβουλές, θα φλερτάρουν και θα δοκιμάσουν να γίνουν πιο κοινωνικές ωστόσο κάποιες θα γίνουν απεχθείς με την αυστηρότητα ή το στυλ «παγοκολόνας». Ως γνωστόν, η γριά η κότα έχει το ζουμί και σήμερα οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες πολύ πιθανόν να δίνουν τις «μετοχές» τους στα ύψη. Παραπονούμενες δεν θα μείνουν και οι νεαρότερες αρκεί να είναι κατασταλαγμένες και ώριμες. Εκεί που θα υπάρχουν προβλήματα, χωρισμοί και «αποχωρήσεις» θα είναι σε σχέσεις που πλέον οι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις δεν μπορούν να αποδώσουν. Τέλος, σε οικονομικό επίπεδο, ευνοούνται αγορές παραδοσιακών προϊόντων και ειδών σε μειωμένη τιμή διότι «τα μισθά θα είναι λειψά».


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ό,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα. Ό,τι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα» Οδυσσέας Ελύτης


Το τραγούδι της ημέρας: Βρε πως μπατιρίσαμε – Χορωδία ηθοποιών και άλλων

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved