H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/4

Σελήνη στην Παρθένο – Τάξη και ασφάλεια συνθέτουν ανασφάλεια

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/4


H Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, σήμερα 21/4 στις 4.09 το πρωί, για ένα διήμερο που η ενεργητικότητα και η δράση φτάνουν στο απόγειο, για να μας εγκαταλείψουν έπειτα σε μια νωχελική παρατήρηση.

Στις 4.58 η αρμονική όψη με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 6.22 η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγουν το Κυριακάτικο πρωινό μας με δραστήρια διάθεση, έχοντας στο νου μας να κάνουμε πολλά. Η ενασχόληση με πρακτικά θέματα είναι αυτή που πρωταγωνιστεί στις επιθυμίες μας, ενώ ως το μεσημέρι το διάστημα προσφέρεται για να τακτοποιήσουμε το σπίτι, να καθαρίσουμε το αμάξι, να ξεσκονίσουμε αντικείμενα και γενικά να βάλουμε μια τάξη.

Στις 1.06 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα παρεμβάλλεται σαν το λεμόνι στη βυσσινάδα μας, με αποτέλεσμα να γινόμαστε επικριτικοί με τους άλλους, ενώ η μανία μας στη λεπτομέρεια ενοχλεί τους γύρω μας, με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία.

Στις 6.42 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το μεσημέρι και λίγο αργότερα στις 8.16 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, κλείνουν την ημέρα και το βράδυ μας με το ένστικτό μας σε υπερδιέγερση, ενώ ο αισθησιασμός που μας περιβάλλει, διέπεται από μια εντελώς ρεαλιστική αντιμετώπιση.

Το βράδυ προσφέρεται για ψυχαγωγία, ερωτικές περιπτύξεις, αλλά και αυτοκριτική, δημιουργώντας πολύ καλές βάσεις στις συναναστροφές μας με τους άλλους.


Στις 22/4 στις 1.29 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δεν αφήνει αμφιβολία για το μέγεθος των συναισθημάτων μας, τα οποία όμως επιμένουμε να εκφράζουμε με το σταγονόμετρο, πιστεύοντας πως έτσι γίνονται πιο ελκυστικά. Η διάθεση να προσφέρουμε και να προσφερθούμε πάντως, είναι μεγάλη.

Στις 9.03 το πρωί η ημέρα ανοίγει με τη δυσαρμονική όψη με τον Δία, που ως το μεσημέρι θα μας κάνει να υπερβάλλουμε στις κρίσεις μας, επιμένοντας στις θέσεις μας.
Αν έχουμε κάποιο πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο άτομο, η προσπάθειά μας να το επιλύσουμε θα πέσει στο κενό. Η αυστηρή συμπεριφορά μας είναι αμετανόητη.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει ήρεμα, απασχολούμενοι με διάφορα πρακτικά θέματα, αναλύσεις, εκλογικεύσεις και αρκετή περισυλλογή.

Στις 23/4 πλέον στις 10.25 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό προετοιμαζόμενη για την πρώτη της έκλειψη αυτού του χρόνου.

Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, βρίσκουν ευκαιρία να αναδιοργανωθούν, διευθετώντας τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενοχλούνται και δυσανασχετούν από ανεπιθύμητες παρεμβάσεις, που εκλαμβάνουν ως απολογητικά καλέσματα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved