Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/4

Καλημέρα και καλή Κυριακή!
Η μέρα ξεκινά έντονα χρωματισμένη από το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που προμηνύει ειδήσεις που σχετίζονται με καταστροφές, κυβερνητικούς μετασχηματισμούς όπως και ζητήματα που αφορούν «γείτονες» και φυσικά νεαρά πρόσωπα. Η συζήτηση θα γυρνά στο σεξ και τα μηνύματα θα αφήνουν ερωτικά υπονοούμενα.

Δευτέρα: Στην σκιά του τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα η αριθμητική τιμή του οποίου σύμφωνα με το σύστημα βαθμονόμησης των πλανητών βγάζει δυσάρεστες οικονομικές ειδήσεις και σκάνδαλα ενώ ίσως φέρει στη επιφάνεια ζητήματα και πράξεις αντεκδίκησης.

Τρίτη: Με τη Σελήνη σε αύξηση στον Ζυγό προμηνύονται ζητήματα που σχετίζονται με δικαστήρια, δίκες και διαβουλεύσεις. Η έκβαση υποθέσεων που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή μπορεί να αλλάξει άρδην. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με εταίρους, «συμμάχους», διπλωμάτες όπως και μεταξύ των μελών της κυβέρνησης συνεργασίας θα μας βγάλουν τη ψυχή. Επιπλέον, το αυριανό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι οικονομικές συμφωνίες ίσως έχουν θετικές εξελίξεις .

Τετάρτη: Δυσάρεστες ειδήσεις από την πλευρά του κυβερνητικού σχηματισμού ίσως πονέσουν τον λαό ενώ στον παλμό της αυριανής έκλειψης στον Σκορπιό, η απώλεια ενός προσώπου του πολιτικού ή του καλλιτεχνικού χώρου είναι πιθανή ενώ θα ενταθούν οι εξελίξεις γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με αγοραπωλησίες χρυσού, μεταλλεία, επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών, σεξουαλικών εγκλημάτων, σάτιρας, βίας όπως και επιτυχίας των διωκτικών αρχών.

Πέμπτη: Η μερική έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στην 5η μοίρα προμηνύει ψηφοθηρικές μεταπτώσεις και έλεγχο των εσωκομματικών δυνάμεων που θα οδηγήσουν σε υποσχέσεις και αναστολή κάποιων μέτρων και εξαγγελιών. Πολύ πιθανόν τα νεύρα του λαού να γίνουν θυμός ενώ ζητήματα τρομοκρατίας θα απασχολούν όλη την εβδομάδα.

Παρασκευή: Ζητήματα που σχετίζονται με την πατρίδα, τη θάλασσα και τα εδάφη πολύ πιθανόν να απασχολήσουν ενώ η χιαστί Δία – Βόρειο Δεσμού θα δώσει μια ελπίδα και φως στον οικονομικό ορίζοντα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ερμής/ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/ΜηδενικήΚριού=Πλούτωνας/ΚρόνοςΥποθετικός=Κρόνος/Άδμητος

Σύλληψη μεγάλων σκέψεων. Κυβερνητικό κεφάλι. Επαφές με γυναίκες. Αλλαγή διατροφής. Ενέργειες που ματαιώνονται. Χωρίς πολύ ζωντάνια.

Συμβουλή

Η κρίση έχει και τα καλά της ή μπορεί να έχει αν θελήσουμε να αναρωτηθούμε «Τι καλό μπορεί να βγει από αυτό το κακό;». Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας, όσπρια και οπωροκηπευτικά μπορούν να λανσαριστούν σαν μια υγιεινότατη μόδας διατροφής και να επιτύχουμε και ένα πάρα πολύ ωραίο μποϊκοτάζ στο καρτέλ κρεάτων (συχνά κατιμάς) που μας έρχονται από τις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες όπως και να αντικαταστήσουμε το αγελαδινό γάλα για το οποίο επίσης τα λεφτά (πολύ μεγάλο μέρος) μας πάνε σε αυτούς που μας αποκαλούν PIGS με τσάι του βουνού. Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και σας έχω ακόμη μια πρόταση. Αφήστε το γάμο της όποιας διάσημης πρόκειται να βλέπατε στην τηλεόραση και πάρτε τα πουρνάρια . Πάρτε καθαρό αέρα και μαζέψτε χόρτα και αμπελόφυλλα για ντολμάδες (όπου να 'ναι είναι η εποχή τους). Τώρα αν έχετε τη δυνατότητα να γυρίσετε στα χωριά σας... είστε βασιλιάδες!

Το απόφθεγμα της ημέρας: Να λες "Δεν πειράζει, θα 'ρθει η άσπρη μέρα και για μας". Νίκος Γκάτσος

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Γ ,τον όγδοο οίκο, γιατί είναι ο δεύτερος (οικονομικά) του εβδόμου (συζύγου)

Το τραγούδι της ημέρας: Γ. Βογιατζής / Τ. Βάνου – Θέλω κοντά σου να μείνω

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved