Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ουρανός και Πλούτωνας μαρκάρουν στενά το μεσοδιάστημα Ερμή- Κρόνου της Ελλάδας που συν της άλλοις αφορά μεγάλες δίκες, ειδικά δικαστήρια και γενικότερα ζητήματα δικαιοσύνης. Πριν από 22 χρόνια που ο Ουρανός στον κύκλο των 90ο μοιρών, με βάση την Uranian Astrology, βρισκόταν πάλι στην ίδια θέση, είχαμε τη «δίκη του αιώνα», με το σκάνδαλο του Κοσκωτά, τον Ανδρέα Παπανδρέου να αρνείται να συμμετάσχει στην ακροαματική διαδικασία ενώ στην εξουσία βρισκόταν μια κυβέρνηση συνεργασίας. Στην παρούσα φάση έχουμε τη λίστα Λαγκάρντ, το Γιώργο Παπανδρέου να αρνείται να καταθέσει αυτοπροσώπως και πάλι μια κυβέρνηση συνεργασίας. Τυχαίο; Ο Ουρανός πάντως θα εκπλήξει με νέα στοιχεία για την υπόθεση Λαγκάρντ ενώ η Ελλάδα, εκτός από αυτήν, θα έχει και άλλα «δικαστικά νταβαντούρια».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Μεσουράνημα/Άδμητος=Άδης/Ζευς=Ουρανός/ΚρόνοςΥποθετικός=Αφροδίτη/Βουλκάνους

Ανοησίες και περιορισμένες δυνατότητες. Δυσφημίσεις. Καταγγελίες. Προπαγάνδα. Εμπρησμός. Δικτάτορες. Ξαφνικές Διαταγές. Συμμαχίες. Νέες φιλίες και σχετικές επαφές.

Συμβουλή

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να κάνει το θαύμα του σήμερα σε οικονομικά θέματα, όποτε αδράξετε την ευκαιρία για αγορές και συναλλαγές που μπορούν να σας ευνοήσουν. Από την άλλη, ερωτικά θέματα μπορεί να έχουν καλή πορεία, αν, πέρα από την προσευχή (Ποσειδώνας) σας, έχετε εμπράκτως φροντίσει να δείξετε ότι είστε υπέρμαχοι της σταθερότητας και της αφοσίωσης. Καλή όψη για να σας πετύχει η βαφή στα μαλλιά ή να διαλέξετε χρώμα για να βάψετε το σπίτι, τη βεράντα ή τον περιβάλλοντα χώρο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτός που χαμογελά αντί να οργίζεται είναι πάντα ο πιο δυνατός.» Γιαπωνέζικη παροιμία

Το τραγούδι της ημέρας: Ρίτα Σακελλαρίου – Μια ζωή πληρώνω

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved