H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 21/4

Σελήνη στο Λέοντα – Το αθέατο είναι μου, πασχίζει να προβληθεί

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 21/4



Μετά από ένα ψυχόδραμα που βοήθησε τους περισσότερους να κατανοήσουν πολλά κομμάτια των γεγονότων, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 18/4 στις 6.15 το απόγευμα, σαν πρεμιέρα ενός φαντασμαγορικού musical.

Στις 19/4 στις 3.16 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει αργά από το προηγούμενο βράδυ, βγάζει όλες τις ιδιοτροπίες μας σε συνδυασμό με μια αχόρταγη όρεξη για προβολή και κάθε είδους υπερβολές. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξουμε το βράδυ αυτό να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με κόσμο, να ανανεωθούμε κοινωνικά και να προβάλλουμε την παρουσία μας γενικότερα. Επίσης γινόμαστε το ιδανικό φιλοθεάμων κοινό.
Στις 9.55 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή μας συνεπαίρνει τα μυαλά, ενώ παράλληλα μας κάνει να επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας, αναλαμβάνοντας και ρόλο υποστηρικτή των άλλων. Η δυσαρμονική όμως όψη με τον Κρόνο στις 11.44, καταδεικνύει τη ματαιοδοξία μας, βάζοντας πολλούς στη θέση μας, εφόσον μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις που θα τις εκλάβουμε σαν περιφρόνηση. Οι άλλοι θέλουν ευγενικά να μας δείξουν πως δεν μας χρειάζονται προτιμώντας την ησυχία τους, βυθίζοντάς μας σε εγωιστικές αντιδράσεις και κρίσεις.
Στις 1.17 η αρμονική όψη με τον Ουρανό, ελαφρώνει το παροδικό βαρύ κλίμα, κάνοντας το πρωινό μας ως το νωρίς το μεσημέρι, να μοιάζει με μια εξέγερση χωρίς δίκαια αιτήματα, την οποία και αναθεωρούμε.

Στις 20/4 πλέον 6 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η κορύφωση του εξαγώνου με τον Δία, μεταμορφώνει το βράδυ μας σε μια φαντασμαγορική παράσταση της οποίας το σενάριο έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο τέλος όμως το χειροκρότημα είναι ασταμάτητο και οι αισθήσεις μας πλήρως ικανοποιημένες.
Γενικότερα πρόκειται για ένα διήμερο που προσφέρεται για ψυχαγωγία, υπερβολή, δημιουργικότητα και εξωστρέφεια.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να απολαύσουμε ένα όμορφο Σαββατόβραδο, που για κανέναν λόγο δεν πρέπει να θυσιάσουμε σε πεσιμιστικές σκέψεις και αντιδράσεις.

Στις 21/4 στις 4.09 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για ένα πολύ ωφέλιμο διήμερο και σε πρακτικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι έχουν ανάγκη εκτόνωσης, την οποία πραγματοποιούν. Προσοχή στις υπερβολές και στην πλασματική αίσθηση πως έχετε το πάνω χέρι.

Ταύροι και Σκορπιοί, επιφυλάσσονται απέναντι σε προσκλήσεις, προτροπές, λόγια, συζητήσεις και αναφορές, διατηρώντας μια απόμακρη στάση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αισθάνονται πολύ δημιουργικοί, καταφέρνοντας να κάνουν αυτό που θέλουν με άριστα αποτελέσματα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved