Πλανητικές Απόψεις: Αέρας ανανέωσης στο εξοχικό με την Αφροδίτη στον Ταύρο

Κάθε αλλαγή της Αφροδίτης σε ζώδιο καθορίζει και μια νέα οπτική διακόσμησης, οπότε αναλαμβάνουμε δράση!

Πλανητικές Απόψεις: Αέρας ανανέωσης στο εξοχικό με την Αφροδίτη στον Ταύρο

Ο καιρός ανοίγει και όλοι θα τιμήσουν δεόντως το εξοχικό στην φύση, όσοι διαθέτουν φυσικά, είτε αυτό είναι σε βουνό, είτε σε θάλασσα. Κάθε αλλαγή της Αφροδίτης σε ζώδιο καθορίζει και μια νέα οπτική διακόσμησης, οπότε αναλαμβάνουμε δράση!

Υπνοδωμάτιο

Δημιουργούμε οικειότητα από ένα μίγμα στοιχείων που συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας να αισθανθείτε ότι είναι το ιδανικό μέρος της αισθησιακής απόλαυσης και της θείας άνεσης. Το κρεβάτι πρέπει να είναι από μαλακό στρώμα με ένα πάπλωμα από χήνα που κάνει την διαφορά και εκλεκτά μεταξωτά σεντόνια ή σατέν που καλύπτουν το κρεβάτι. Λίγα μαξιλάρια, σε παστέλ χρώματα ή λουλουδάτα θα ήταν επιθυμητά, καθώς και αρωματικά κεριά που θα προσθέσουν ακόμα μια νότα αισθησιασμού στο υπνοδωμάτιο του εξοχικού.

Κουζίνα

Σκεφτείτε να τοποθετήσετε ανοιχτά ράφια, που είναι ένας ιδανικός τρόπος για να εμφανίσετε τα παλιά γαλλικά βάζα, τα κεραμικά δοχεία και αγγεία και τα πολύχρωμα σερβίτσια. Άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν: ράφια μπαχαρικών, καλάθια για ψωμί, ψάθινα καλάθια για την αποθήκευση νωπών προϊόντων και χάλκινες κατσαρόλες και κουζινικά σκεύη. Καλό θα ήταν να υπάρχουν και γλάστρες με φυτά και λεβάντα σε παράθυρα ή σε ανοικτά ράφια.
Τα πατώματα θα πρέπει να καλυφτούν με υφαντά από το χέρι ή πλεκτό βαμβάκι, με σκηνές όπως τα εκτρεφόμενα ζώα, αγρόκτημα ή φρούτα. Συμπληρωματική διακόσμηση είναι η εισαγωγή βαμβακερών σε λουλουδάτα, καρό ή ριγέ σχέδια σε πετσέτες και κουρτίνες.

collage mesa

Επίσης, η τραπεζαρία θα πρέπει να προσκαλεί την οικογένεια να φάει μαζί, οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε ένα κλασικό και οικείο ύφος τραπεζαρίας, όπως ένα στρογγυλό τραπέζι με καρέκλες από δικτυωτή πλάτη που θα διακοσμούν το χώρο δελεαστικά με την λειτουργικότητα τους.

Κήπος

Απαραίτητο σε κάθε εξοχικό σπίτι και τόσο συνυφασμένο με την Ταυρίσια ενέργεια είναι να προνοήσετε για έναν καλό κήπο, όπου θα βάλετε τη συνεχή προσπάθειά σας για νέα λαχανικά, νέες ποικιλίες και σαν συνέπεια νέες μεθόδους μαγειρέματος.
Έχετε τον κήπο κοντά στο σπίτι για να μεγαλώσετε μια αφθονία λαχανικών και να διατηρείτε και την οικογένεια πάνω απ' όλα υγιή. Κι ας μην ξεχνάμε σε ένα πλήρες γεύμα δεν παραλείπουμε τα βότανα και τα μπαχαρικά. Έτσι κατά το σχεδιασμό του κήπου σας, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ένα χώρο για τον σκοπό αυτό. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το γεγονός ενός αίθριου ή εσωτερικού κήπου με βότανα, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved