Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

«Σημειώστε το αυτό και θα με θυμηθείτε» γράφαμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου του 2012. Σε τι αναφερόμασταν; Μα στο θέμα ηγεσίας που προέκυψε στο ΚΚΕ. Ξημερώματα της Κυριακής το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ανακοινώσε ότι η επί 22 χρόνια γενική γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος, Αλέκα Παπαρήγα παρέδωσε τα κλειδιά του κουμμουνιστικού κόμματος Ελλάδος στο Δημήτρη Κουτσούμπα. Αναμφίβολα τίποτα δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη, υπήρχαν προεργασίες ήδη από το 2012. Χαρακτηριστικά, στο τέλος του προλόγου των Uranian Χρησμών του Οκτωβρίου 2012 είχαμε γράψει «Αύξηση θα παρουσιάσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν στο εν λόγω κόμμα ζητήματα ηγεσίας που θα υλοποιηθούν εντός του 2013».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος= Σελήνη/Μεσουράνημα=Άρης=Βουλκάνους=Κρόνος/Ζευς

Σκέψεις για το σώμα και τη φυσική κατάσταση. Η εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη. Θέματα με το σύζυγο ή το συνεργάτη μιας γυναίκας. Ζητήματα που αφορούν εργάτες ή στρατιώτες. Εκρηκτικότητα, έντονη ενέργεια και δράση. Πράξεις βίας. Αποτυχημένα σχέδια. Απώλειες τις οποίες κάποιοι θα τις αποδώσουν σε ανωτέρα βία.

Συμβουλή

Πρεμιέρα! Σε φάση Νέας Σελήνης μέχρι και την Τετάρτη και ακόμα νέα ξεκινήματα και εκκινήσεις δίνουν και παίρνουν και ως εκ τούτου σε πολλές περιπτώσεις θα δείτε κάτι καινούργιο να ξεκινά και νέα πρόσωπα, να έρχονται, να ηγούνται ή να βγαίνουν μπροστά. Μια νέα αρχή σημαίνει ότι έχει προηγηθεί ένα τέλος, ως εκ τούτου ίσως πριν μπείτε σε μια νέα τροχιά - καλή ή κακή ο χρόνος θα δείξει- να θελήσετε να αποχαιρετίσετε κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση και μη κρατώντας κακία και με καλή καρδιά να πείτε «Καλή νέα αρχή!».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε κάθε φαινόμενο, η αρχή παραμένει η πιο αξιόλογη στιγμή.» Thomas Carlyle

Το τραγούδι της ημέρας: Αντώνης Ρέμος- Χαμογέλασε

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved