Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/4

Καλημέρα και καλή Κυριακή!


Με βιασύνη μπαίνει σήμερα ο Ερμής στον Κριό και το επόμενο χρονικό διάστημα την ένδειξη του κατεπείγοντος θα έχουν συνελεύσεις και συσκέψεις στο κυβερνητικό επιτελείο ενώ φωτιά θα πάρουν τόσο τα τηλέφωνα της πυροσβεστικής όσο και της αντιτρομοκρατικής. Ας δούμε την εβδομάδα που έρχεται και κρύβει πολλά!

Δευτέρα: Ο αστρολογικός σχηματισμός «δάκτυλο του Θεού» στον οποίο συμμετέχουν Κρόνος, Ουρανός και Πλούτωνας σηματοδοτεί μια περίοδο ειδήσεων με οικονομικά και τραπεζικά θέματα που θα προκαλέσουν διασάλευση των θεσμών και των κεκτημένων. Η Αφροδίτη πλέον από σήμερα μιλά για οικονομικά «παντρέματα» και βάζει στο τραπέζι συμφωνίες που αφορούν τόσο θέματα γης, αγροτεμαχίων και αγροτικής παραγωγής όσο και εδαφών.

Τρίτη: Σε φάση Νέας Σελήνης βρισκόμαστε ακόμα και ως εκ τούτου νέοι συντελεστές εισφορών και φόροι και δη ακίνητης περιουσίας και αντικειμενικών αξιών είναι αναμενόμενοι.

Τετάρτη: Στην επιρροή της αυριανής συνόδου Ήλιου – Άρη οι τόνοι ανεβαίνουν και επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τη σχέση τεστοστερόνης, ενδοκρινολογίας και ψυχιατρικής.

Πέμπτη: Χαστούκια και μπουνιές μην περιμένετε να δείτε στην... ακρίβεια, αυτή έχει για τα καλά πάρει την ανιούσα. Αλλού το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και αλλού θα πυροδοτηθούν οι εμπρηστικοί μηχανισμοί. Αύξηση σε επεισόδια που σχετίζονται με τον ορυκτό πλούτο και θέματα παιδείας... έρχονται. Θέατρο, πάτε δεν πάτε, σίγουρα θα δείτε.

Παρασκευή: Ακάθιστος ύμνος και όρθιοι στην σειρά θα βρεθείτε για να δείτε τα εξώφυλλα των εφημερίδων για ειδήσεις που σοκάρουν και αναστατώνουν, παραμονή της συνόδους Ερμή - Ουρανού! Μηχανές, μηχανισμοί, όπλα και εργαλεία θα βραχυκυκλώσουν, θα σκάσουν ή χρήση τους θα έχει απρόσμενα αποτελέσματα.

Πλούσια η εβδομάδα όπως και τα πορτοφόλια πολλών αυτόν τον καιρό που θα γεμίσουν με χρήμα. Τίμιο ή μαύρο, δημόσιο ή νομιμοφανές πάντως κάποιοι θα καλοπεράσουν και σιωπηρά θα πουν... λεφτά υπάρχουν!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Ερμής/Άδμητος=Ποσειδώνας/Κιούπιντο=Πλούτωνας/Άδης=Αφροδίτη/Απόλλων

Λανθασμένη στάση. Αδέξιοι τρόποι. Εξαπάτηση στο γάμο. Επινοημένες ή αναξιόπιστες αγάπες. Πτώση ηθών. Παραβίαση υπόσχεσης για κλείσιμο συμφωνίας. Σχέση που αφορά σε κοινά επιτεύγματα ή χόμπι. Μουσικά ενδιαφέροντα. Αρμονία.

Συμβουλή

Ουπς, μου ξέφυγε! Ο Ερμής από σήμερα στον Κριό και σε πολλές περιπτώσεις θα πείτε «τι το θελα και βιάστηκα να πω..» και αυτό γιατί η σκέψη και η γλώσσα σας θα τρέχει με χίλια και κάπου δεν θα προσέξετε ή δεν θα τσεκάρετε κάτι. Στο πέρασμά του από την «πίστα» του Κριού έχει να αναμετρηθεί με Ουρανό και Πλούτωνα και για αυτό προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε τόσο στο δρόμο και το διαδίκτυο όσο και στα ερωτικά και τα οικονομικά και δη σε αυτά που κάτι φοβάστε. Τι καλό μπορεί να φέρει αυτός ο Ερμής; Να γίνετε «λούης», να κάνετε ταχύρυθμα μαθήματα, να παραγγείλετε είδη κυνηγιού και αθλητισμού, να διαβάσετε της οδηγίες χρήσης για το μπάρμπεκιου, το φούρνο ή μια μηχανή, να γράψετε και να πείτε στιχάκια με θέμα το σεξ ή να φλερτάρετε... χωρίς ντροπές.

Η απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Α

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μη διστάζεις, προχώρησε. Είναι συχνά πιο εύκολο να ζητήσεις συγγνώμη από το να ζητήσεις την άδεια.» Grace Murray Hopper

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πουλόπουλος- Σε θέλω (μ' όλο μου το αίμα)

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved