Πλανητικές Απόψεις: Γιορτάζουμε την Νέα Σελήνη με τα παιδιά μας

Είναι καλή ευκαιρία για ένα πάρτι για τα παιδιά που θα έχει σαν θέμα την Αστρολογία

Πλανητικές Απόψεις: Γιορτάζουμε την Νέα Σελήνη με τα παιδιά μας

Είναι πεποίθησή μου ότι με το να ζούμε σε αρμονία με τους φυσικούς κύκλους που μας καθοδηγούν, έχουμε αναπτύξει μια μεγαλύτερη σχέση με τον πλανήτη και έτσι γίνεται πιο εύκολο να περπατήσουμε την πορεία μας. Για να βοηθήσουμε τους γύρω μας να συνδεθούν με τον σεληνιακό κύκλο, γιορτάζουμε τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο.

Η Νέα Σελήνη σήμερα είναι μια από αυτές τις στιγμές και αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Ήλιος, όσο και η Σελήνη στον Κριό θα συνδεθούν με την Αφροδίτη. Συνήθως, στο χάρτη μας, η Αφροδίτη σε σύνοδο με την Σελήνη υποσημειώνει κάποιο μεσημεριανό γεύμα με κυρίες ή κάποιο είδος συνεστιάσεως μεταξύ γυναικών και φιλενάδων. Θα μπορούσαμε λοιπόν σήμερα να δώσουμε ένα ξεχωριστό πάρτι ή να γιορτάσουμε ένα γεγονός - γάμο, επέτειο, πάρτι νεογέννητου μωρού, το νέο σπίτι, κλπ.

Επειδή κάθε Τέταρτη, το θέμα της στήλης αφορά στα παιδιά, σκέφτηκα να σας δώσω την ιδέα για ένα πάρτι που θα εχει σαν θέμα την Αστρολογία. Θα μπορούσε σήμερα λοιπόν, να είναι η κατάλληλη στιγμή να γιορτάσουμε αυτόν τον νέο σεληνιακό κύκλο και καθώς και η Νέα Σελήνη, αλλά και ο Κριός υποδεικνύουν τα νέα ξεκινήματα, να είναι η αφορμή για την πρώτη επαφή των μικρών μας με την Αστρολογία, μέσα από μια κοινωνική χαρούμενη εκδήλωση!

mesaa

Καταρχάς, αποστέλλουμε προσκλήσεις που θα μπορούσαμε να φτιάξουμε, ανάλογα με το ζώδιο του καθενός, αφού πρώτα έχουμε μάθει τα γενέθλια τους και ενημερώνουμε για το θέμα του πάρτι μας. Όταν έρθουν, υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας με ετικέτες- ονόματα, οι οποίες και θα αναφέρουν και το ζώδιο τους, παρέχοντας έτσι, ένα άμεσο υποκινητή συνομιλίας για όλους.

Στη συνέχεια, μπορούμε να παίξουμε Γη, Αέρας, Φωτιά και Νερό. Υπενθυμίζουμε στα παιδιά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Μετά βάζουμε τα παιδιά να κάτσουν σε έναν κύκλο. Ξεκινούμε με την κλήση από ένα από τα ακόλουθα: "γη", "άνεμο", "αέρα" ή «φωτιά» Όποιο ζώδιο, ανήκει στην κατηγορία που έχουμε ονομάσει πρέπει αμέσως να σταθεί και φωνάξει το όνομα ενός πράγματος που ταιριάζει με τα στοιχεία, όπου προανέφερα.

Επίσης, ωραία ιδέα θα ήταν, να σερβίρουμε ένα γεύμα που περιλαμβάνει κάτι συμβολικό από τις κατηγορίες, που προείπα. Ένα εύκολο μενού θα ήταν να φτιάξουμε μερικά παϊδάκια (Κριός), μικρές μπριζόλες (Ταύρος) και φιλέτα ψαριών (Ιχθύες) στη σχάρα. Σερβίρουμε με μια μεγάλη πράσινη σαλάτα (Παρθένος) και milk shake (Καρκίνος).

Καλή ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved