Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Το οικονομικό θαύμα που λέγεται Γερμανία ανάκαμψε μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο μη δίνοντας δεκάρα τσακιστή ούτε σε δανειστές ούτε σε πολεμικές αποζημιώσεις. Στην Ελλάδα μάλιστα ούτε το κατοχικό δάνειο επέστρεψε, ούτε φυσικά την αποζημίωσε για τις ζημίες που της προκάλεσε. Το ποσό αν και έχουν περάσει χρόνια δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αντίθετα σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel πρόκειται για...108 δισεκατομμύρια ευρώ! Καμία κυβέρνηση ως τώρα δεν «θέλει» ούτε να τα διεκδικήσει αλλά ούτε να μιμηθεί το παράδειγμα του «καλυτέρου μαθητή» δηλαδή να κάνει παύση πληρωμών στους δανειστές και τους τοκογλύφους. Ένας οικονομολόγος όπως ο Κώστας Λαπαβίτσας, μπορεί να δει και άλλες λύσεις, ένας 17 χρόνος μαθητής όπως ο Αλέξανδρος Κοκολάκης επίσης βλέπει ότι ο «μονόδρομος της κυβέρνησης» είναι παράλογος και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ας το καταλάβουμε και μείς ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ερμής/Άδης=ΜηδενικήΚριού/Κρόνος=Μεσουράνημα=ΒόρειοςΔεσμός/Κιούπιντο=Δίας/Πλούτωνας

Θορυβώδης νεολαία. Νευρικός κλονισμός. Χωρισμός. Το κύκνειο άσμα μιας σχέσης ή ένωσης. Θέματα που σχετίζονται με γάμους, ενώσεις, συνεταιρισμούς και μορφές κοινωνίας. Άτομο, νομικό πρόσωπο ή χώρα που έχει τον τρόπο να παίρνει τη μερίδα του λέοντος.

Συμβουλή

Με την πολυαστρία στον Κριό οι εξελίξεις είναι γρήγορες και υπάρχει βιασύνη για να γίνει κάτι όσο πιο άμεσα γίνεται. Ο Άρης αγαπά το κυνήγι και όσο είναι στον Κριό δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να κυνηγήσετε μια δουλειά, τον έρωτα, το σεξ και φυσικά μια καλύτερη ζωή. Προετοιμασίες για τον κήπο, τη βεράντα, μετακομίσεις και γενικά εργασίες σπιτιού που ευνοεί ο καιρός της άνοιξης θα είναι σε εξέλιξη. Τέλος, μην ξεχάσετε μια γερή δόση Ήλιου, του πιο φυσικού αντικαταθλιπτικού, που αυξάνει τις ενδορφίνες και συμβάλλει στο να νιώθετε καλύτερα. Αν μάλιστα τη συνδυάσετε με άθληση, θα στείλετε τη «μαυρίλα» μια ώρα αρχύτερα... στο πυρ το εξώτερον.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχει αρχή, δεν υπάρχει τέλος, υπάρχει η τωρινή τούτη στιγμή, γιομάτη πίκρα, γιομάτη γλύκα και τη χαίρομαι όλη.» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Alice Gold – Runaway love

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved