Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/4

Καλημέρα σας!


Μπηχτές για Κ. Μπίκα, Ι. Διώτη και Γ. Παπακωνσταντίνου άφησε στην προανακριτική ο Ευ. Βενιζέλος. Ισχυρίστηκε ότι είχαν κάνει σχέδια πίσω από την πλάτη του και επειδή είναι και μεγάλη που να γυρίσει να τα δει. Άχου το! Το αθώο πλάσμα! Από την άλλη, Κ. Μπίκας και Ι. Διώτης διαβεβαιώνουν ότι ο τότε Γιώργος Παπανδρέου δεν ήξερε τίποτα για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ. Αλλοίμονο άλλωστε πρώτη προτεραιότητα του ήταν να «μαζέψει» στοιχεία για να μπορέσει να μπει η Ελλάδα σε καθεστώς Δ.Ν.Τ. Και τα κατάφερε! Ας είναι καλά βέβαια και το μπέικιν πάουντερ που μπήκε κατά τη διαδικασία του «μαγειρέματος».


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Άρης=Απόλλων/Άδμητος=Άδης/Ποσάιντον=Κρόνος/ΒόρειοςΔεσμός=Ζευς/Βουλκάνους=Αφροδίτη/Άρης

Ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δραστηριότητα ή ηθική συμπεριφορά που οδηγεί στην απομόνωση. Ειδική μεταχείριση ή επεξεργασία. Στάση που οδηγεί στο χωρισμό ή στο τέλος μιας ένωσης. Ζητήματα που σχετίζονται με μηχανές και μηχανήματα. Φιλία, δεσμοί αίματος, αγάπη, αφοσίωση, αισθηματική ευτυχία.


Συμβουλή

Με σηκωμένα τα μανίκια! Η «μη μου άπτου» στάση κάποιων θα εκνευρίσει κάποιους άλλους που θα ανταπαντήσουν εριστικά, επιθετικά ή βίαια. Οι προκλήσεις θα είναι έντονες και καυγάδες θα οξύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί. Σε κάθε τι που δεν αποδίδει θα έχετε την τάση να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη ένταση και ορμή μέχρι τα αποτελέσματα να είναι αυτά που επιθυμείτε. Στη διαπασών λοιπόν κραυγές, ξεμαλλιάσματα, ουρλιαχτά, ηχηρά ραπίσματα, κρότοι, θόρυβοι και κορναρίσματα.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας, αφήνουν το αχνάρι τους στην καρδιά μας και δεν είμαστε ποτέ πια οι ίδιοι» Franz Schubert


Το τραγούδι της ημέρας: Bon Jovi – Have a nice day

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved