Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/4

Καλημέρα σε όλους!

Σήμερα έχουμε την προεπισκόπηση της εβδομάδας που ακολουθεί και η οποία φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη στην 20η μοίρα του Κριού προμηνύοντας νέες κινήσεις, ιδρύσεις και διεκδικήσεις όσον αφορά χρηματοπιστωτικά και φορολογικά θέματα.

Ξεκινάμε με τη Δευτέρα που με νωπή την επίδραση της συνόδου Αφροδίτης – Άρη η μέρα θέλει έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθείς πέρα από τις απαλές κινήσεις και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό ευνοεί την τήρηση θρησκευτικών εθίμων και εθελοντικών δράσεων. Η Τρίτη κρύβει δυσκολίες, ξαφνικά γεγονότα και έντονη αμφισβήτηση λόγω της διαδοχικής συνάντησης της Σελήνης με τον Ουρανό και το Πλούτωνα. Την Τετάρτη, μέρα της Νέα Σελήνης, ίσως κάποια γεγονότα τα βλέπετε πιο λαμπερά από ότι είναι όμως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο δείχνει ότι πολλοί θα βγάλετε περισσότερη ενέργεια από όση έχετε συνηθίσει ενώ δεν αποκλείεται κάποιο δημόσιο ή γνωστό πρόσωπο να δεχτεί κάποια επίθεση. Προσέχετε ατυχήματα, καψίματα και κοψίματα. Η Πέμπτη είναι μια μέρα που η ικανότητα πειθούς θα είναι αυτή που θα μπορεί να σας βγάλει από κάθε δύσκολη θέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ίσως σας κάνει δέκτες μηνυμάτων που θα σας στείλουν στα ουράνια. Τέλος η Παρασκευή με τον Άρη στην 23η μοίρα που αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο και τη Σελήνη στον Ταύρο πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, τα εδάφη και τη γη γενικότερα. Κάποιες αποκαλύψεις ίσως δημιουργήσουν σκάνδαλα ενώ κάποια «χτυπήματα» θα είναι εξ αποστάσεως.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ερμής=Άρης/ΚρόνοςΥποθετικός=Αφροδίτη/ΚρόνοςΥποθετικός=Ήλιος/Ουρανός=Πλούτωνας/Ζευς=Ζευς/Άδμητος

Πνευματικός ταγός. Φιλανθρωπικά μηνύματα. Αυθόρμητες κουβέντες. Αναπάντεχες ειδήσεις. Ξαφνικές διαταγές. Δραστηριότητα μιας ομάδας διάσωσης. Κατευθυνόμενες σκέψεις. Συγκέντρωση στοιχείων ή προτάσεων για κάτι καινούργιο. Η προετοιμασία για μια νέα εργασία.

Συμβουλή

Μερικοί το προτιμούν καυτό! Αφροδίτης και Άρης ενώνουν τα «κορμιά» τους στην έδρα του Άρη, το ζώδιο του Κριού και ως εκ τούτου η ατμόσφαιρα εξελίσσεται από έντονα ερωτική σε «hot & spicy». Φλερτ χωρίς περιστροφές κατευθείαν στο ψητό, αρπαχτές σχέσεις μόνο για σεξ, ερωτικές περιπτύξεις χωρίς προκαταρκτικά, ερωτικά σουξέ και φυσικά παθιασμένα φιλιά και ιδρωμένα σώματα θα δονηθούν στους ερωτικούς παλμούς της συνόδου Αφροδίτη – Άρη. Η ερωτική ορμή και επιθυμία είναι έντονη και παράφορη αυτές τις ημέρες και μπορεί να οπλίσει μια επανάσταση, μια εναντίωση σαν αυτή που όπλισε τον έρωτα Αίμονα και Αντιγόνης επαναστατώντας στην αυθαιρεσία του Κρέοντα και υπερασπίζοντας την ελευθερία. Επιπλέον, θα ξεμυτίσουν νέες οικονομικές κινήσεις και ενώσεις όπως και καινούργιά κόμματα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: « Η ευτυχία βρίσκεται στο να κάνεις, όχι μόνο στο να κατέχεις». Napoleon Hill

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ: Όλες

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Φέρτης, Αφροδίτη Μάνου- Σαν με κοιτάς

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved