Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η Γερμανία το Νο 1 πλυντήριο της Ευρώπης και οι δορυφόροι της λειτουργούν ως χρηματοπιστωτικοί ιεροεξεταστές, θέλοντας να εξαγνίσουν τον τραπεζικό βόρβορο της Ευρωζώνης. Όπως κάποτε ο Αδόλφος Χίτλερ ξάφρισε την περιουσία των Εβραίων θεσπίζοντας σταδιακά νόμους όπως τον «Εξουσιοδοτικό», της «Νυρεμβέργης» και του «Φόρου φυγής από το Ράιχ» ώστε «νομίμως» να αφήναν την κυριότητά τους στη Γερμανία, έτσι και σήμερα η Άγκελα Μέρκελ αντιγράφοντας πιστά τα βήματά του «γδύνει» λαούς και έθνη γιατί συν τοις άλλοις είναι fan... του γυμνισμού. Η αντίθεση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη έχει ήδη αρχίζει να γρατζουνάει την πόρτα του προσεκτικού και συντηρητικού προφίλ της και εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε... «και πού είσαι ακόμα!».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Ποσειδώνας/Ποσάιντον=Ήλιος/ΒόρειοςΔεσμός=Ουρανός/ΚρόνοςΥποθετικός=Ζευς/ΜηδενικήΚριου

Συζητήσεις για λεπτά θέματα. Ειδήσεις σχετικές με μια ένωση. Ξαφνικές διαταγές. Πρόσωπο που είναι ή συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας. Άτομο που ακολουθεί τις εντολές που του δίνονται. Υπακοή σε κανόνες, διαταγές και νόμους. Εκμάθηση χειρισμού μηχανημάτων.

Συμβουλή

Θα τηρήσουμε τις υπογραφές μας! Σήμερα στο επίκεντρο των συζητήσεών σας είναι ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα εξουσίας ή άτομα που δίνουν εντολή για να γίνει κάτι. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να μείνετε πιστοί σε κάποιες υποσχέσεις ή να τηρήσετε κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα, χωρίς παρεκκλίσεις. Από την άλλη, στο κλίμα «μάθε τέχνη κι άσε την και άμα πεινάσεις πιάσε την» θα έχετε τη διάθεση να μάθετε να χρησιμοποιείτε ένα μηχάνημα ή μια συσκευή. Ωστόσο κάποιοι θα περιοριστείτε στην εξάσκηση χειρισμού ενός κινητού ή υπολογιστή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ανακαλύπτεις ποιοί είναι οι πραγματικοί φίλοι σου, όταν μπλέξεις σε ένα σκάνδαλο.» Elizabeth Taylor

Το τραγούδι της ημέρας: Δέσποινα Βανδή – Εντολές

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved