Πλανητικές Απόψεις: Πώς να ρίξουμε έναν άντρα σήμερα

Έχω απόψε hot ραντεβού: Tips για το πως θα ρίξουμε έναν άντρα σήμερα και θα κερδίσουμε τις εντυπώσεις, επιλέγοντας να ντυθούμε με την έντονη ενέργεια του Κριού...

Πλανητικές Απόψεις: Πώς να ρίξουμε έναν άντρα σήμερα

Οι μέρες έχουν γίνει εκρηκτικές και η συνοδός Άρη-Αφροδίτη στον Κριό, δίνει το έναυσμα για τολμηρά ραντεβού. Η πρόκληση σε αυτό είναι, το πώς να ρίξουμε έναν άνδρα και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, επιλέγοντας να ντυθούμε με την έντονη ενέργεια του Κριού. Νομίζω ότι σαν γυναίκες πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι ξέρουμε τι θέλουμε και το θέλουμε τώρα! Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, αν μας ταιριάζει αύτη η οπτική ζωής, τόσο στην κατεύθυνση όσο και στην ταχύτητα. Ωστόσο, αν θέλουμε να κινήσουμε τα πράγματα πιο ήρεμα και αργά, νομίζω ότι αυτή δεν είναι η μέρα.

Η Κριαρίσια ενέργεια είναι κατηγορηματική, παρορμητική, άμεση και εισβάλλει, με λίγο σεβασμό για τις επιπτώσεις της στους άλλους. Με άλλα λόγια, δεν δίνει χρόνο ως προς την κατανόηση ότι υπάρχει και άλλος τρόπος, εκτός από έναν, οπότε σκεπτόμαστε πολύ καλά τι θέλουμε να διεκδικήσουμε και ότι είναι απαραίτητο να ντυθούμε κατάλληλα. Μην σας φαίνεται περίεργο, παρά το γεγονός ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει αναπτυχθεί σε κάποιο βαθμό, το ζήτημα το πώς να ελκύσουμε το αντίθετο φύλο θα είναι πάντα στη λίστα προτεραιότητας στην προσωπική ζωή του καθενός. Έτσι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε λίγες αστρολογικές συμβουλές και κόλπα για την προσέλκυση.

mesa1.4

Ας ξεκινήσουμε με την επιλογή των χρωμάτων που θα τραβήξουν την προσοχή. Προσπαθούμε να φοράμε έντονα και φωτεινά κόκκινα ή κάποια εκθαμβωτικά χρώματα, καθώς αυτό θα διατηρήσει μια σταθερή προσοχή πάνω μας.

Επειδή η ενέργεια του Κριού είναι έντονη και αρσενικής ιδιότητας θα πρέπει να το ισοζυγίσουμε με κάποια κομμάτια τα οποία είναι θηλυκά. Έτσι, προτιμώνται ρούχα που θα περιγράφουν την γυναικεία φύση μας, ιδίως με κάποιες επιλογές που αγκαλιάζουν το σώμα και οι οποίες θα περιγράφουν τις γυναικείες φυσικές χάρες μας. Προσοχή όμως, δεν φοράμε κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ αποκαλυπτικό. Κάτι που θα τον κάνει να μαντέψει όπως π.χ. η υπόνοια μιας κόκκινης τιράντας σουτιέν ή το τέλειωμα μιας δαντέλας στις κάλτσες, μπορεί να στείλει τα σωστά μηνύματα.

Και εάν αισθανόμαστε κάπως συνεσταλμένες... βγάζουμε τις γόβες στιλέτο μας!

Ο Άρης στον Κριό άλλωστε, είναι η κινητήρια δύναμη που βάζει το καύσιμο στη μηχανή μας, τον ατμό στο βραστήρα και το σίδερο στις γόβες στιλέτο μας. Εκτελούμε λοιπόν τις δεξιότητες της σαγήνης μας σαν ακροβάτες και αφού πιάσουμε το ενδιαφέρον του «πρόσωπου» με τα κατάλληλα ρούχα τα οποία είναι τόσο σέξι και τόσο σούπερ θηλυκά, μπορούμε να προχωρήσουμε άνετα και στα «περαιτέρω». Οπότε αν δεν είμαστε έτοιμες για μια «άγρια» ​​βόλτα απόψε, καθόμαστε στα αυγά μας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved