Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/3 έως 2/4

Σελήνη στον Τοξότη – Το ακαταμάχητο άρωμα της άνοιξης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/3 έως 2/4

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της χαράς, της περιπέτειας και του «έξω καρδιά», αρχίζει το διήμερο που ακολουθεί, ανοίγοντας και τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης. Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 31/3 στις 6.14 το πρωί με την ημέρα να γίνεται πιο μεγάλη, λόγω της θερινής ώρας, αυξάνοντας και την αισιοδοξία μας.

Η Κυριακή μας αναμένεται διασκεδαστική, με νοσταλγικές τάσεις και σκανδαλιάρικη διάθεση.
Στις 1.14 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας φέρει στο νου ανέμελες μέρες που έχουν θαφτεί, προσπαθώντας ως το απόγευμα να τις ανασύρουμε, επιθυμώντας μια απόδραση.
Στις 8.41 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με διάθεση να αφήσουμε πίσω όλα τα άσχημα, να διασκεδάσουμε, να ξεδώσουμε, χαρίζοντας στον εαυτό μας μια πρωτότυπη ημέρα γεμάτη από ενδιαφέρουσες συναναστροφές και συναντήσεις.
Η ζωντάνια που αισθανόμαστε καθώς προχωράει το βράδυ και η καλή μας διάθεση είναι αποτέλεσμα της αρμονικής όψης με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 1.15 το πρωί της 1/4.
Αυτό το βράδυ αποκτά μια ασυνήθιστη ενέργεια, την οποία καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούμε πηγαίνοντας στο κρεβάτι μας όσο πιο αργά γίνεται.
Στις 2.03 το πρωί η αντίθεση με τον Δία και λίγο αργότερα στις 2.43 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη εξιτάρουν την υπερβολή μας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η όρεξή μας είναι έντονη και θα αποτυπώνεται παντού. Το βράδυ προσφέρεται για ερωτικές περιπτύξεις, συγνώμες και δημιουργικές ενασχολήσεις.
Στις 5.12 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, μπορεί να φέρει κάποιες αναβολές και τηλεφωνήματα ματαίωσης σχεδίων για όσους έχουν δουλειά αυτές τις πολύ πρωινές ώρες.

Στις 8.00 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη ξεκινά την πρωταπριλιάτικη ημέρα με διάθεση για πειράγματα, ευδιαθεσία, αισιοδοξία και χαμόγελα. Η μέρα προσφέρεται για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που άλλοτε μας φαίνονταν βουνό, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να δραστηριοποιηθούμε σε όλα τα επίπεδα. Ως το βράδυ που η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, η αίσθησή μας θα είναι αυτή της πληρότητας, μυρίζοντας διαρκώς τις ευωδιές της άνοιξης και καταγράφοντάς τις μέσα μας.

Στις 2/4 στις 8.36 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για να μας προβληματίσει άλλη μια φορά και να δοκιμάσει τις αντοχές μας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί, αποτελούν την ομάδα δράσης που καταφέρνει να αποκαταστήσει κακές στιγμές και απώλειες, βρίσκοντας και πάλι το δρόμο προς την ευεξία.

Ιχθύες και Παρθένοι σκέφτονται περισσότερο από όσο πρέπει, χάνοντας τις στιγμές και τον αυθορμητισμό τους.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί περιμένουν με αγωνία τις ανθοδέσμες στην πόρτα τους, κάνοντας πως δεν ακούν αμέσως το κουδούνι, και έπειτα παραδίδονται στις ευωδιές τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved