Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/3

Καλημέρα!

Σάββατο σήμερα και πολλά πράγματα και πρόσωπα ίσως κινηθούν ή έρθουν σε σας με ταχύτητα αστραπής. Πάμε γρήγορα – γρήγορα λοιπόν στο σημερινό κουίζ. Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην τύχη του. Ένα πρωινό, εκεί που περπατά, βρίσκει μια βαλίτσα που περιέχει μέσα της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Μελέτη ο κυβερνήτης του 8ου οίκου είναι ο Δίας και σχηματίζει τρίγωνο με Ήλιο και Άρη.

Τι λέτε ότι θα κάνει ο Μελέτης;

Α) Θα παραδώσει τη βαλίτσα γιατί είναι ηθικό άτομο
Β) Θα παραδώσει τη βαλίτσα έχοντας αποσπάσει το χρηματικό πόσο
Γ) Θα κρατήσει το χρηματικό ποσό και θα κάνει τον Κινέζο

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Κιούπιντο=Ποσειδώνας/Πλούτωνας=Ήλιος/Ωροσκόπος=Ποσειδώνας/Άδμητος

Ένα οικογενειακό μυστικό έρχεται στην επιφάνεια. Αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης των οικογενειών. Οικογενειακοί εορτασμοί, αρραβώνες και γάμοι. Αργές αλλαγές μέσω ασθένειας ή μόλυνσης. Μέλη που γίνονται πιο ενεργά σε μια λέσχη, έναν σύλλογο ή ένα κόμμα. Αποχώρηση από μια κοινότητα.

Συμβουλή

Γυρίστε τα ρολόγια σας! Θερινή ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής για αυτό θυμηθείτε να πάτε τα ρολόγια σας μια ώρα μπροστά για να μην χάσετε τον μπούσουλα την επομένη. Μπορεί να χάσετε μια ώρα του ύπνου σας, όμως με τέσσερεις πλανήτες στον ενεργητικό Κριό δεν τη χρειάζεστε. Η ενέργεια ξεχειλίζει, η μέρα μεγαλώνει και η διάθεση είναι θετική και ζωηρή. Η Σελήνη στον Σκορπιό ανάβει τα «θέλω» για έρωτα και χρήμα και πολλές κινήσεις γύρω από αυτά τα θέματα σήμερα θα γίνουν με κάποια μυστικότητα. Από την άλλη, η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια οικογενειακή γιορτή, να δεχτείτε επισκέψεις ή να βρεθείτε με συγγενείς επ' ευκαιρία ενός χαρμόσυνου ή άλλου γεγονότος.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να περιμένεις να σου φερθεί ο κόσμος δίκαια, επειδή είσαι καλός άνθρωπος, είναι σαν να περιμένεις να μη σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος.» Dennis Wholey

Το τραγούδι της ημέρας: Modern Talking- You're my heart

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved