Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Γεια σας καλοί μού φίλοι!

Πως είστε εσείς και οι καταθέσεις σας; Δεν πιστεύω να ανησυχείτε; Τις διασφαλίζει η κυβέρνηση. Χα, χα! Αλήθεια περιμένουν να τους εμπιστευτεί κάποιος, όταν υπογράφουν το ένα μνημόνιo μετά το άλλο και τόσο πολιτικά όσο και κυβερνητικά παρουσιάζονται αδύναμοι, δίνοντας προτεραιότητα στο καλό των διεθνών δανειστών και τοκογλύφων αντί του ελληνικού λαού; Αν κάτι διασφαλίζει η κυβέρνηση, είναι πως θα συνεχίσει το Ελληνικό κράτος να πληρώνει τα τοκοχρεωλύσια και τα πανωτόκια στα μεγάλα αφεντικά που με λογιστικές κομπίνες και μαγειρεμένα στοιχεία δημιούργησαν ένα επαχθές χρέος. Χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής, αμυντικής και οικονομικής πολιτικής που συνεπάγεται και σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Αλήθεια υπάρχουν αληθινοί πατριώτες για να τη στελεχώσουν; Όσο παραμένει η ίδια δεν θα μάθουμε.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Βουλκάνους=Άρης/Κρόνος=ΜηδενικήΚριού/Ουρανός=ΒόρειοςΔεσμός/Κρόνος Υποθετικός= Σελήνη/Ωροσκόπος=Ήλιος/ΜηδενικήΚριού

Γεγονότα που συνδέονται με κύμα απολύσεων, σημαντικής παραίτησης ή κηδείας. Εξεταστικές. Ξαφνικές φιλίες και συνεργασίες με ισχυρά πρόσωπα. Επαφές με κράτη, ανώτερους λειτουργούς, επόπτες ή δικαστές. Επίδειξη δύναμης από θηλυκά πρόσωπα. Ζητήματα που αφορούν πρόσωπα που κατέχουν εξέχουσα θέση όπως δήμαρχος ή πρόεδρος.

Συμβουλή

Άναυδοι θα μείνετε σήμερα! Ήλιος και Αφροδίτη έχουν ραντεβού με τον Ουρανό και θέματα που αφορούν σε επιφανή ή δημόσια πρόσωπα θα σας εκπλήξουν ή θα σας σοκάρουν. Οι γυναίκες σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διεκδικώντας, επιβάλλοντας και κλέβοντας από τη μια στιγμή στην άλλη τα φώτα του ενδιαφέροντος με τα επιτεύγματα ή τα καμώματα τους. Από τα συνήθη όρια θα ξεφύγουν και πρόσωπα που σχετίζονται με την άθληση και τις πολεμικές τέχνες, όπως και άτομα που θέλουν να έχουν την πρωτιά, ανεξάρτητα αν πρόκειτα για κάτι θετικό ή αρνητικό.

Το απόφθεγμα τη ημέρας: «Η ανακάλυψη συνίσταται στο να βλέπεις αυτό που βλέπει ο καθένας και να σκέφτεσαι αυτό που δεν σκέφτεται κανένας.» Albert von Szent-Gyorgyi

Το τραγούδι της ημέρας: KC & The Sunshine Band – Shake your booty

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved