Πλανητικές Απόψεις: Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ…

Πολλοί από εμάς αυτό το διάστημα αρχίζουμε μια νέα δίαιτα ή ξεκινάμε γυμναστήριο με έναν περίσσιο ενθουσιασμό

Πλανητικές Απόψεις: Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ…

Καθώς η ζωντανή ενέργεια του Κριού γεμίζει τις ημέρες μας, μας βοηθά να συνδεθούμε με την πρωτοβουλία μας για την αντιμετώπιση νέων έργων. Για παράδειγμα, πολλοί από εμάς αυτό το διάστημα αρχίζουμε μια νέα δίαιτα ή ξεκινάμε γυμναστήριο με έναν περίσσιο ενθουσιασμό και έτοιμοι να πολεμήσουμε και να δεσμευτούμε για αποτελέσματα.

Προσπαθούμε όμως, να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας, ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα (ή ακόμα και κατά τη διάρκεια των τριάντα ημερών που ο Ήλιος είναι στον Κριό). Αν ψάχνουμε για κάποια βοήθεια σε αυτόν τον τομέα, κάτι για να βοηθήσει να καταστείλουμε την ανυπομονησία μας, δοκιμάζουμε ανθοϊάματα από το λουλούδι Impatiens, γνωστό στα Ελληνικά ως Ερώτα. Με αυτό μπορεί να αποκατασταθεί η συναισθηματική και ψυχική ισορροπία και θα το βρούμε σε φυσικά καταστήματα τροφίμων η σε φαρμακεία.

Επίσης στην ιατρική αστρολογία, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, και όπως είναι αναμενόμενο πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι όλο αυτό το διάστημα, ο πονοκέφαλος φαίνεται να είναι συχνό φαινόμενο. Μια καλή στρατηγική για να μειωθεί, είναι ο διαλογισμός, ειδικά μια πρακτική που εστιάζει σχετικά με την ενέργεια που συλλέγουμε στο κεφάλι και οπτικοποιεί αυτό που κυκλοφορεί σε όλο το σώμα.

Το να μείνουμε ενυδατωμένοι είναι επίσης το κλειδί για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο. Πίνουμε περίπου οκτώ ποτήρια νερό όλη την ημέρα και είναι καλό να στοχεύσουμε, ώστε το μεγαλύτερο μέρος του, να λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων και να σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Μου αρέσει επίσης ότι συνιστάται από την γιόγκα για την Κριαρίσια ενέργεια, μια στάση που λέγεται savasana, επίσης γνωστή ως πόζα-πτώμα(!). Είναι μια στάση που είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα και σε φέρνει σε απόλυτη χαλάρωση και θα μπορούσε να είναι μια ισχυρή πράξη για την υγεία μας, όταν τόσοι πολλοί από εμάς τρέχουμε και στερούμαστε ύπνου.

Επίσης, μια ακόμη υπόδειξη είναι να φέρουμε την ενέργεια του Κριού στην διατροφή μας, με τα καυτερά και πικάντικα βότανα και μπαχαρικά που κυβερνούνται από τον Άρη. Μια μεγάλη προσθήκη στο ντουλάπι της κουζίνας μας, θα μπορούσε να είναι το μπαχαρικό κάρυ σε σκόνη, το οποίο λέγεται ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Ακόμη κόκκινη πιπέρια, τσίλι και σκόρδο.

Ενώ τέλος, ας μην φοβηθούμε να απολαύσουμε τον ιδρώτα. Θα μας βοηθήσει να ξεπλύνουμε τις τοξίνες και η κίνηση θα φέρει οξυγόνο στο αίμα. Η θερμότητα του Κριού έρχεται από μέσα προς τα έξω, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε την στασιμότητα και τα βαριά vibe του χειμώνα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved