Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/3

Καλημέρα και καλωσορίσατε στην επισκόπηση της εβδομάδας.

Το επταήμερο που ακολουθεί είναι εκρηκτικό αφού θα ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων των οποίων την πρώτη κορύφωση θα δούμε κοντά στην έκλειψη του Απριλίου.

Τη Δευτέρα όλο το πρωινό τα παραμύθια θα δώσουν και θα πάρουν ενώ δεν θα λείψουν και οι ρήξεις. Την Τρίτη παρά κάποια θετικά ξεκινήματα πολύ πιθανόν να προκύψει ένας μικρός ή μεγάλος πανικός. Οι κινήσεις θα θυμίζουν παρτίδα σκάκι σε επίπεδο grant maitre. Η Τετάρτη κρύβει παγίδες και κινδύνους και με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα λείψουν οι άγριες διεκδικήσεις και οι εκφοβισμοί. Η Πέμπτη είναι κάπως καλύτερη δίνοντας ανάσες χαράς και τη δυνατότητα εξασφάλισης χρόνου. Η Παρασκευή είναι καλή για δραστηριότητες που απαιτούν ταχύτητα και ένταση όπως γυμναστική και σεξ ενώ η σύνοδος Αφροδίτη – Ουρανού δείχνει ότι ο έρωτας ίσως σας χτυπήσει κατακέφαλα και ουρανοκατέβατα. Στα οικονομικά αναμένονται τόσο ακρότητες όσο και ριζοσπαστικές εναλλακτικές λύσεις.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Σελήνη/Ποσάιντον=ΚρόνοςΥποθετικός/ΜηδενικήΚριού=Ήλιος/Αφροδίτη=Ήλιος/ΒόρειοςΔεσμός

Θηλυκά με κλίση στον αποκρυφισμό. Μυστικά γυναικών. Μεγάλες και επιτυχημένες διατραπεζικές δραστηριότητες. Μεγάλη άνοδος. Επιτυχία επικεφαλούς προσώπου. Ευτυχία στον έρωτα. Η δημιουργία μιας ένωσης.


Συμβουλή

Στο κόκκινο της φωτιάς ! Με τέσσερις πλανήτες στον πύρινο Κριό η θερμοκρασία έχει ανέβει και σόμπες, αερόθερμα, air conditions έχουν βγει εκτός λειτουργίας. Φορώντας μόνο τη μόνιμη ζακέτα ή και χωρίς αυτή είστε πλέον έτοιμοι να βγείτε τόσο από τη θλίψη και την απελπισία όσο και από την απάθεια και τον κόσμο των ψευδαισθήσεων που τον προηγούμενο καιρό οι πλανήτες στους Ιχθύες υπέθαλψαν και αγκάλιασαν.

Ναι! Ήρθε η ώρα ... δεν πάει άλλο! Το πήρατε απόφαση, θα σηκωθείτε από καναπέδες και πολυθρόνες και με αγωνιστική διάθεση, τόλμη, ζωηράδα και δυναμισμό θα πολεμήσετε.. . κυτταρίτιδα και περιττά κιλά. Έτσι μπράβο πάνω τους!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά περισσότερο από το πώς αντιδρούμε σ' αυτά που μας συμβαίνουν» Anthony Robbins


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Α

Το τραγούδι της ημέρας: Umberto Tozzi- Ti amo

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved