Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/3

Σελήνη στον Λέοντα – Σε αναμμένα κάρβουνα γεμάτα προσδοκίες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/3


Μέσα στο πύρινο πλανητικό περιβάλλον που επικρατεί, ο καθένας βιώνει τα δικά του αναστενάρια, οδηγούμενοι στην προσωπική μας έκσταση ή στο προσωπικό μας ολοκαύτωμα. Η Σελήνη περνάει με τη σειρά της στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, σήμερα στις 8.50 το πρωί για να διατηρήσει τη φλόγα ζωντανή και αμείωτη με ευεργετικές επιδράσεις.

Στις 9.14 η αρμονική συνάντηση με την Αφροδίτη ανοίγει την η ημέρα με διάθεση λάμψης και προσωπικής επικράτησης. Αυτό που συμβαίνει στις συναναστροφές μας είναι να εντυπωσιάζουμε τους γύρω με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις μας. Η θεατρικότητα που υιοθετούμε προξενεί ενδιαφέρον και δίνει πρωτοτυπία στη μέρα μας. Η γλυκιά διάθεση και πρόθεση που έχουμε, μετράει ανάλογα, στις δραστηριότητές μας
Η αρμονική όψη με τον Ήλιο που ακολουθεί στις 12.41 το μεσημέρι, επηρεάζει μαζί με την προηγούμενη όψη όλη την ημέρα, η οποία προσφέρεται για όμορφες συναντήσεις, διασκέδαση, εκτόνωση με κάποια δημιουργική ασχολία και γενικότερη διαμόρφωση σχέσεων.
Η μέρα αυτή πολύ δύσκολα μπορεί να σκοτεινιάσει από προβλήματα και άκομψες συμπεριφορές, λόγω του ότι η γενναιοδωρία και η απλοχεριά είναι έντονες.

Στις 23/3 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.38, η αρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 00.53 η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ, καθιστούν την ημέρα μια όαση αισθανόμενοι ευεξία και ζωντάνια που επιφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Η συνάντηση Άρη – Ουρανού στον Κριό, γίνεται μια αρμονική ύπαρξη με τη μεσολάβηση της Λιονταρίσιας Σελήνης, η οποία μας προτρέπει να την ακολουθήσουμε.
Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το βράδυ αυτό για δημιουργικές, ερωτικές και ψυχαγωγικές αποδράσεις.
Στις 5.04 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία και η παράλληλη δυσαρμονική με τον Κρόνο στις 5.27, αφήνουν στην ημέρα το υπονοούμενο της προσοχής.
Ως το απόγευμα καλό θα ήταν να μην υπερβάλλουμε στις κινήσεις και στις επιθυμίες μας και να μην αφεθούμε στις προτροπές των ημερών, χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες.
Η αλήθεια είναι πως το διήμερο αυτό κρατάει μια θέση υπεροχής και προσφορών, που όλοι θέλουν να χωρέσουν πάνω της.

Στις 24/3 στις 5.50 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε για λίγο την πυρκαγιά που καίει, ξαναγυρίζοντας σύντομα σε αυτήν.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι, το διήμερο αυτό σας προσφέρεται με ηδυπάθεια. Εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό και κάντε κάτι διαφορετικό, τολμήστε, επιδιώξτε, ρισκάρετε, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, είστε αυτοί μου κάθεστε στη γωνιά μουτρωμένοι, κοιτάζοντας τους άλλους, χωρίς να μπορείτε να εκδηλώσετε εύκολα αυτό που σας καίε μέσα σας.

Ιχθύες και Παρθένοι προτιμάτε το ρόλο του κριτή από του διαγωνιζόμενου, ενώ Αιγόκεροι και Καρκίνοι αν συγκρατήσετε την παρόρμηση, τη βιασύνη και την εριστικότητα θα κάνετε κάποια εντυπωσιακά βήματα σε θέματα που σας απασχολούν.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved