Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ντροπή!

Τη μια ο Γέρος της Δημοκρατίας αρνήθηκε την ένωση με την Κύπρο, την άλλη ο γέρος Καραμανλής είπε «η Κύπρος κείται μακριά μας», όταν έγινε ο Αττίλας 2 και τώρα ο Γ. Στουρνάρας εκπροσωπώντας την Ελλάδα την εκβιάζει αντί να την υπερασπιστεί. Μπορεί οι Έλληνες να πιστεύουν στο ρητό «ενωμένοι ποτέ νικημένοι» όμως ο Γ. Στουρνάρας προτιμά το "yes sir" σε Τρόικα και Α. Μερκελ. Αν το έχει ρίξει στις επικύψεις επειδή φοβάται να βγει από το σπίτι του και στερείται το γυμναστήριο τότε να πάρει προσωπικό γυμναστή στο σπίτι του μπας και γλιτώσουμε από το συνεχή εξευτελισμό.
Μεγάλο ωστόσο είναι και το θέμα με το κούρεμα των καταθέσεων το οποίο πολύ πιθανόν να έχει συμφωνηθεί και από άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και εν συνεχεία να μας το αποκαλύψουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Κρύβουν πολλές «εκπλήξεις» ακόμα τα μνημόνια.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Ουρανός= Αφροδίτη/Ζευς=Δίας/Μεσουράνημα=Ήλιος/Ζευς

Ξαφνικά γεγονότα. Διαλύσεις. Νέες Ενώσεις. Φλογερές ερωτικές σχέσεις. Καλή κατάληξη σε ένα αισθηματικό θέμα. Ικανοποίηση από μια σχέση ή συνεργασία. Νίκη μετά από δυσκολίες. Εμπρησμός.

Συμβουλή

Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο 8η μοίρα περιμένετε εκπλήξεις άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες τόσο σε θέματα που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά ζητήματα όσο και ερωτικά. Θα υπάρχει μια βιασύνη στις κινήσεις, νευρική ένταση και πολύ πιθανόν το σπάσιμο κάποιων σχέσεων να είναι ξαφνικό και χωρίς καμία προειδοποίηση. Επιπλέον, προσέχετε τη χρήση αιχμηρών, επικίνδυνων εργαλείων και ηλεκτρικών συσκευών.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν δεν κάνουμε το αδύνατο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο.» Petra Kelly

Το τραγούδι της ημέρας: Midnight oil – Beds are burning

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved