Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 22/3

Σελήνη στον Καρκίνο – Τα Αχ της επιθυμίας και τα Ωχ της διεκπεραίωσης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 22/3


Μετά από τον εορτασμό της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας με την επικοινωνιακή διάθεση στα ύψη, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 19/3 στις 8.57 το βράδυ, μαζεύοντάς μας σπίτι, ώστε να αποτελειώσουμε τα νηστίσιμα και την ταραμοσαλάτα του ψυγείου μας.

Ξεκουράζοντας το παραφουσκωμένο στομάχι μας, η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 4.40 το πρωί της 20/3, μπορεί να φέρει μόνο όνειρα με διαισθητικές προεκτάσεις.
Στις 8.54 το πρωί η μέρα ξεκινάει με την αρμονική όψη με τον Ερμή, που πλέον έχει επιστρέψει σε ορθή φορά και μας ωθεί σε κάθε είδους διευθετήσεις.
Αυτό όμως δεν είναι τόσο απλό, διότι στις 9.32 η παράλληλη δυσαρμονική επιρροή με τον Άρη, δημιουργεί ως το μεσημέρι την αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει και ο εκνευρισμός παραμένει σαν δεμένος κόμπος στο λαιμό μας.

Στη 1.05 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, έρχεται να επιβεβαιώσει πως η ημέρα ως το απόγευμα, δεν προσφέρεται για σημαντικές συναλλαγές, συναναστροφές, ραντεβού και επικοινωνία. Από τη μία θέλουμε πολύ να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να αλλάξουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα, να αισθανθούμε μια αλλαγή, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα νεύρα, την ανυπομονησία και την παρόρμηση.
Αποτέλεσμα θα είναι να τριγυρνάμε νευρικά και να τσακωνόμαστε με την πρώτη ευκαιρία λόγω της έντασης που υπάρχει. Καλό θα ήταν λοιπόν να αναβάλλουμε σημαντικές δουλειές για την επόμενη ημέρα.
Στις 6.40 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο μοιάζει με μαγική επίσκεψη, τη στιγμή που ο κλέφτης που έχει εισβάλλει, είναι έτοιμος να μας δώσει τη χαριστική βολή.
Η συγκρότηση και η βοήθεια της όψης αυτής, είναι πολύτιμη και έχει εξολοθρευτικό χαρακτήρα, εφόσον στις 8.00 το βράδυ έρχεται η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Πλούτωνα, που φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, ανησυχία και φόβους.
Αν έχουμε μια σημαντική υπόθεση που εκκρεμεί, οι αναστολές μας θα είναι έντονες και η απαισιοδοξία και η γκρίνια θεόρατες. Η καλύτερη λύση είναι αν βρεθούμε με δικούς μας ανθρώπους που θα μας στηρίξουν και θα μας καθησυχάσουν, επιδιώκοντας μια ζεστή επαφή μαζί τους.

Στις 21/3 η Σελήνη δεν συναντάει άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να σκεφτούμε καλύτερα, να πράξουμε συναισθηματικά και να επιδιώξουμε ανθρώπινες επαφές και συμπεριφορές. Η ασχολία με το σπίτι και τις ανάγκες του θα είναι η ιδανική διέξοδος.

Στις 22/3 στις 8.50 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για ένα περιπετειώδες και συναρπαστικό διήμερο.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι πελαγώνουν, βρίσκονται σε αδιέξοδο και θυμώνουν με την ανικανότητα των άλλων να κατανοήσουν το δικό τους αυτονόητο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι αντιλαμβάνονται τις παγίδες και τις αποφεύγουν αριστοτεχνικά, δημιουργώντας τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι είναι σε ετοιμότητα και δεν διστάζουν να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved