Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα!

Ο Ευ. Βενιζέλος εξήγγειλε προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας με αμοιβή 430 ευρώ μηνιαίως. Με αυτό τον «πακτωλό» χρημάτων θα πρέπει να ζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι από εδώ και πέρα ή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λάθος μπερδεύοντας το μηνιαίο μισθό του μέσου Έλληνα με αυτό που δίνει ημερησίως σε σπαλομπριζόλες και κοψίδια; Μάλλον, δεν θέλει να καταλάβει ότι ούτε η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ούτε η μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή θα ξανακάνουν την παράταξη του μεγάλη. Την ίδια συνταγή ακολούθησε και ο προκάτοχος του και βασικός υπαίτιος για την απόβαση του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα πετυχαίνοντας το τίποτα για το κόμμα και πολλά για τον εαυτό του. Τι ζηλεύει άραγε από τον ΓΑΠ; Τι έχει εκείνος και όχι αυτός και τον αντιγράφει τόσο; Εκτός βεβαίως από την φαλάκρα και το fit look.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Μην χάσετε το αυριανό magazino! Συντονιστείτε μαζί μας!

fd734b1099cb5bfa3694622f6f569448 L

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Κρόνος=Ήλίος/Κιούπιντο=Δίας/Άδμητος=Ποσάιντον=Δίας/Πλούτωνας

Σύζυγός που απιστεί. Πρόσωπο μεγάλης ηλικίας που φεύγει. Αποχώρηση ή απομάκρυνση από μια ένωση, οικογένεια ή κλαμπ. Οικονομικές δυσκολίες και ανάμειξη κάποιων σε σχετικά προβλήματα. Θέματα εκπαίδευσης ή που συνδέονται με άτομα που εκπαιδεύουν, προπονούν, εξασκούν. Προγράμματα ή σχέδια που απαιτούν χρόνο για να επιτύχουν.


Συμβουλή

Σήμερα ίσως οι απαντήσεις έρθουν χωρίς καν να προλάβετε να κάνετε τις ερωτήσεις. Από την άλλη, η γλώσσα κάποιων θα γίνει πιο κοφτερή και κάποιες κουβέντες θα ενοχλήσουν, θα πειράξουν, θα θυμώσουν. Είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητες και να έχετε υπόψη σας ότι πιθανόν κάποιες δουλειές να πάρουν περισσότερο χρόνο από ότι έχετε εκτιμήσει. Ωστόσο, το κύριο ζητούμενο της ημέρας είναι: με βάση αυτά που έχετε ή συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.


Το απόφθεγμα της ημέρας: « Υπάρχουν δυο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς» Paul Claudel


Το τραγούδι της ημέρας: Guns N' Roses – Knocking on heaven's door

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved