Πλανητικές Απόψεις: Αναδείξτε τη θηλυκή πλευρά της Σελήνης σας

Η Σελήνη τώρα σε διάφορα ζώδια, δίνει διαφορετικά αποτελέσματα

Πλανητικές Απόψεις: Αναδείξτε τη θηλυκή πλευρά της Σελήνης σας


Ημέρα Δευτέρα που κυβερνάται από τη Σελήνη και γι΄αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κάθε Δεύτερα, η στήλη ασχολείται με την γυναίκα και τα θέματα της.

Σύμφωνα με την αστρολογία, αν η Σελήνη είναι ισχυρή, θετική και σε ευνοϊκό οίκο, κάνει το πρόσωπο γλυκομίλητο και φιλικό σε εμφάνιση.

Η Σελήνη τώρα σε διάφορα ζώδια, δίνει διαφορετικά αποτελέσματα, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Η Σελήνη στον Ταύρο ή τον Ζυγό, δίνει πολύ καθαρή επιδερμίδα με έντονη μερικοτήτα στην εμφάνιση, που είναι πολύ ελκυστική.

Η Σελήνη στον Κριό ή το Σκορπιό δίνει μια πιο άγρια χροιά και κοκκινωπή λάμψη στο δέρμα.

Η Σελήνη στους Διδύμους ή την Παρθένο, δίνει ελαφρώς σκούρα επιδερμίδα και νεανική εμφάνιση, γεγονός που κάνει δύσκολο να κρίνουμε την ηλικία τους.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ή τον Υδροχόο, δίνει μια σκοτεινή χροιά, αλλά ελκυστική λάμψη στο δέρμα τους.

Η Σελήνη στον Τοξότη ή τους Ιχθύες, δίνει μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση. Μπορεί να υπάρχει λευκή απόχρωση στο δέρμα τους, που τους δίνει μια προστιθέμενη ομορφιά.

Ενώ η Σελήνη στο Λέοντα, δίνει λαμπερή επιδερμίδα και τέλος η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει πολύ αθώα εμφάνιση.

Τώρα, αν η Σελήνη μας, στον γενέθλιο μας χάρτη είναι αδύναμη, μπορούμε να αυξήσουμε τη δύναμή της, εάν φοράμε ένα καλής ποιότητας φυσικό μαργαριτάρι, που πρέπει να αγγίζει το δέρμα μας. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε να το φοράμε από το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) και ειδικότερα, εάν μπορούμε, στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού. Πριν από αυτό, να προτιμήσουμε να το βυθίσουμε σε καθαρό νερό ή γάλα (όχι βραστό) ή μέλι ή πηγμένο γάλα για τυρί, για να το καθαρίσουμε από τυχόν ακαθαρσίες.

Επιλέγουμε το γνήσιο και σφαιρικό σχήμα, με απαλή λάμψη σε λαμπρό υπόλευκο χρώμα, άσπιλο, εντελώς άθικτο από ατέλειες όπως βαθουλώματα και γρατσουνιές. Αυτός ο πολύτιμος λίθος αντιπροσωπεύει την αγάπη και την ευτυχία της καρδιάς, ενισχύοντας την θηλυκή μας τρυφερή πλευρά. Η θετική επιρροή του μπορεί να μειώσει το θυμό και να δώσει γαλήνη στο μυαλό. Επιπρόσθετα λέγεται, ότι αν είμαστε σε μια σχέση, η επίδραση των μαργαριταριών μπορεί να μας δώσει θετικά αποτελέσματα.

Αν η Σελήνη μας είναι κάτω από κάποια επιβλαβή επίδραση στο γενέθλιο χάρτη, θα πρέπει να φοράμε το μαργαριτάρι για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.
Έστω, ότι η θέση της Σελήνης μας βρίσκεται στον τέταρτο οίκο ή έβδομο οίκο στον γενέθλιο χάρτη, φορώντας το μαργαριτάρι μπορούμε να επηρεάσουμε ευεργετικά την ευτυχία της οικογένειας μας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved