Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/3

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή!

Έφτασαν τα κούλουμα και η μέρα ξεκινά με λαγάνα, ελίτσες, χαλβά και ταραμοσαλάτα. Το έθιμο επιβάλλει πέταγμα χαρταετού, σε πλάτωμα μακριά από ηλεκτροφόρα σύρματα, γυρνώντας τον κόντρα στον αέρα και φωνάζοντας κλασσικά και ελληνικά «ξέχνα την Άνγκελα κι αμόλα καλούμπα».

Κόμματα και πολιτικοί έχουν ρεπό, μιας και ουκ ολίγοι πετούν χαρταετό εντός κοινοβουλίου 364 μέρες το χρόνο. Αλήθεια τι χαρταετό θα πετούσαν τα κόμματα; Η Ν.Δ ένα μεγάλο γαλάζιο που από τη μία θα έγραφε «ΟΧΙ αλλά μνημόνια» και από την άλλη «Ψηφίζουμε μνημόνια». Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε δεκατρείς ουρές όσες και οι συνιστώσες και θα έγραφε «έξω από το ευρώ» και «μέσα στο ευρώ». Το ΠΑΣΟΚ θα πέταγε ένα πράσινο ήλιο που θα έγραφε «πάρτη μίζα και κάν' τη κορνίζα» ενώ η Χρυσή Αυγή με μεταξοτυπία το πρόσωπο του Μπαρμπαρούση θα έγραφε «this is...parta». Από την άλλη, ο Π. Καμμένος θα είχε ένα χαρταετό που θα έλεγε «ΑΟΖ, όχι ΡΟΖ» ενώ η ΔΗΜΑΡ θα σήκωνε ένα χαρταετό με κόκκινες γραμμές που ως δια μαγείας θα εξαφανίζονταν. Τέλος, το ΚΚΕ λιτά κλασσικά και εικονογραφημένα θα είχε ένα χαρταετό με το σύνθημα «Λευτεριά στα καλαμαράκια και στις σουπιές. Η καπιταλιστική γαστρονομική σπέκουλα δεν θα περάσει».

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Ωροσκόπος/Μεσουράνημα=Άρης/ΜηδενικήΚριού=Κιούπιντο/Άδμητος=Ερμής/Απόλλων=Ποσειδώνας/Ωροσκόπος

Ευδαιμονία. Επιτυχής συνεργασία. Χαρούμενες επαφές. Ευτυχείς ενώσεις και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Δραστηριότητες στην κοινότητα. Χαρούμενες συνομιλίες και μετακινήσεις. Δέσμευση χρημάτων λόγω ότι αποτελούν προϊόν εγκληματικής ενέργειας ή παράβασης.

Συμβουλή

Είτε ο καιρός είναι αίθριος είτε έχει τα μπουρίνια του το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας σας ενώνει με τους άλλους και σας θυμίζει ότι σημασία έχει τι καιρό κάνει στην καρδιά σας. Κόντρα στο πνεύμα της κρίσης, θα γιορτάσετε με μουσική και χορό και θα γευθείτε τη μέρα ως το μεδούλι της. Οι μυρωδιές από τα σαρακοστιανά εδέσματα θα συνοδεύουν εορταστικές εκδηλώσεις, εκδρομές, επαφές με φίλους, γέλια με μικρούς και μεγάλους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να ευχαριστιέσαι, να πίνεις, να υπολογίζεις την κάθε μέρα δική σου και τα υπόλοιπα άφησέ τα στην τύχη.» Ευριπίδης

Το τραγούδι της ημέρας: Μίκης Θεοδωράκης – Χαρταετοί

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved