Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/3

Σελήνη στους Διδύμους – Αμόλα καλούμπα όχι μόνο στον χαρταετό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/3




Οι φετινές Απόκριες και η Καθαρά Δευτέρα, θα εορταστούν με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους, σήμερα 17/3 στις 8.09 το πρωί,
γεγονός που σημαίνει σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες πλανητικές θέσεις, πως το διήμερο αυτό έχει μια δόση επικοινωνιακής τρέλας και έντονης δράσης.
Η τελευταία Κυριακή των Αποκριών λοιπόν προτρέπει να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα βγαίνοντας από το σπίτι και διασκεδάζοντας και όχι μένοντας σε αυτό ασχολούμενοι με εκκρεμότητες.

Από το μεσημέρι και μετά η νοσταλγική διάθεση της δυσαρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα στις 3.39, γίνεται γρήγορα πράξη, με την αρμονική όψη με τον Άρη στις 4.30.
Η ευδιαθεσία και η ανεβασμένη μας ενέργεια μας επιτρέπουν να απολαύσουμε μια ξεχωριστή Κυριακή.
Στις 7.30 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον ακόμα ανάδρομο Ερμή, ανοίγει ως το βράδυ και ώρες πριν, πηγαδάκια κουτσομπολιών με άλλοτε σατιρικές και άλλοτε μνησίκακες προθέσεις. Οι ώρες αυτές είναι ιδιαίτερα ομιλητικές, ενώ μπορεί να μάθουμε και μια είδηση που θα αφορά το παρελθόν. Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε διότι τα λόγια είναι εύκολο να διαστρεβλωθούν και να ανοίξουν ένα μέτωπο που δεν θα επιθυμούσαμε καθόλου.

Στις 18/3 ακριβώς τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει και αυτή από αργά το απόγευμα, μας απελευθερώνει, μας αποδεσμεύει από αναστολές και μας προτρέπει να ζήσουμε τις στιγμές μας όπως ακριβώς επιθυμούμε.
Στις 3.49 το πρωί η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές, διογκώνοντας την ανάγκη να περάσουμε καλά. Για όσους ξενυχτούν ή βρίσκονται σε κέντρα διασκέδασης, πάρτι μασκέ, γλέντια και ανάλογες εκδηλώσεις, το βράδυ αφήνει την αίσθηση της πληρότητας και ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα. Όλη η υπόλοιπη ημέρα της Καθαρής Δευτέρας θα κυλήσει ευχάριστα, ενεργητικά και επικοινωνιακά με τη Σελήνη να στρογγυλοκάθεται γύρω από τα νηστήσιμα χωρίς να συναντιέται με άλλους πλανήτες.

Στις 19/3 στις 2.19 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, θέλει απλά να γκρινιάξει που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη διασκέδασή μας, αλλά πολλοί υποκύπτουν στη γκρίνια της και βρίσκουν τρόπο να κλέψουν χρόνο από τις υποχρεώσεις της ημέρας.
Στις 7.26 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο ρίχνει λίγο τη διάθεση, προετοιμάζοντάς μας για την είσοδό της στον Καρκίνο στις 8.57, με τον Ερμή πλέον σε ευθεία φορά και τον Άρη να μας τσιτώνει διαρκώς.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι είναι η ενεργητική ομάδα του διημέρου, ενώ τα επιτυχημένα ζύγια όχι μόνο στους χαρταετούς, θα απογειώσουν τις στιγμές τους.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που λένε και κάνουν, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί αποτελούν την παθητική ομάδα, που απολαμβάνει να κοιτάζει τους άλλους αραχτά, γευόμενοι την ταραμοσαλάτα με τη λαγάνα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved