Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/3

Καλημέρα!

Σήμερα, φοράμε τα γιορτινά μας και ξεφαντώνουμε για να πιάσει κρίση τους πολιτικούς που βλέπουν ότι λυγάμε μα δε σπάμε.
Προχωράμε με κεφάτη διάθεση στην επισκόπηση της εβδομάδας της οποίας τα highlight αστρολογικά γεγονότα είναι η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό που προεικονίζουν - μα τι άλλο;- φωτιά και μπούλμπερη!

Την Καθαρή Δευτέρα θα είστε μες στην τρελή χαρά! Θα πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, θα πετάξετε χαρταετό, θα φάτε λαγάνα και σαρακοστιανά και με το Δία στους Διδύμους όλο και κάποιες ατασθαλίες και αταξίες θα κάνετε γιατί όπως και να το κάνουμε έχετε το δικαίωμα να τη δείτε αλλιώς! Την Τρίτη, μέρα Άρη, τζζζ... καίει, προσέχετε μήπως ο φούρνος πάρει φωτιά. Την Τετάρτη, να τος, να τος και ο Ήλιος στον Κριό που θέλει να γίνει ο μπροστάρης νέων πραγμάτων και καταστάσεων. Η Πέμπτη, είναι γεμάτη συγκινήσεις και πολλοί θα θυμηθείτε ταινίες με τη Μάρθα Κλάψα και τον Νίκο Ξανθόπουλο. Την Παρασκευή στο χορό της φωτιάς έρχεται η Αφροδίτη ενώ με τη σύνοδο Άρη και Ουρανού αν δεν το έχετε ήδη κάνει θα αστράψετε και θα βροντήξετε.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Σελήνη/Κιούπιντο=Ουρανός/ΜηδενικήΚριού=Ήλιος/Πλούτωνας=Ήλιος/Αδμητος=Βουλκάνους

Δυναμικές και ζωηρές ενασχολήσεις στον ελεύθερο χρόνο. Έντονη κοινωνική ζωή. Ερασιτέχνες. Συγκρούσεις με γυναικεία πρόσωπα. Ξαφνικοί συνεταιρισμοί. Απρόσμενες επιθέσεις. Εργασίες στην ύπαιθρο. Δραστηριότητες με ένα ειδικό θέμα, γύρω από ένα έθιμο ή σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Μεγάλη κινητικότητα. Ζητήματα που σχετίζονται με στρατό, βία, χτυπήματα και επιθέσεις.

Συμβουλή

Οι ευκαιρίες για να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να έρθετε σε επαφή με τους άλλους είναι πολλές και θέλετε δεν θέλετε σας παρασύρουν στους ρυθμούς ενός ξέφρενου κεφιού. Ίσως κάνετε κάποια εκδρομή στην εξοχή, πάτε στο χωριό σας ή σε κάποιο μέρος που θα νιώθετε ότι είστε κοντά στη φύση. Τα έθιμα της εποχής σας ενώνουν με τους γύρω σας και συγχρόνως σας συνδέουν με το παρελθόν και τον τόπο σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν είμαι το αποτέλεσμα των περιστάσεών μου. Είμαι το αποτέλεσμα των αποφάσεών μου.» Stephen Covey

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Η Β. Απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων ή αποσκευών

Το τραγούδι της ημέρας: Gipsy Kings - Bamboleo

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved