Πλανητικές Απόψεις: Πότε μπορούμε να παντρευτούμε μέσα στο 2013;

Οι καλύτερες περίοδοι, μέσα στο 2013, για να ορίσουμε τον γάμο μας

Πλανητικές Απόψεις: Πότε μπορούμε να παντρευτούμε μέσα στο 2013;


Κλείνοντας η εβδομάδα με την Παρασκευή, ημέρα Αφροδίτης, το ενδιαφέρον μας στρέφεται προς τις σχέσεις. Επειδή ο καιρός πλησιάζει και μετά το Πάσχα θα έχουμε τους πρώτους τους γάμους της Άνοιξης, μπορούμε με την βοήθεια της Αστρολογίας να βρούμε μια ημερομηνία που μας ταιριάζει. Από την άλλη, αν έχουμε ήδη επιλέξει μια ημερομηνία γάμου που έχει μία από αυτές τις απαιτητικές επιρροές, υπάρχουν τρόποι για να εργαστούμε παραγωγικά με τις πλανητικές ενέργειες. Τα ζευγάρια που είναι περισσότερο καιρό μαζί και αγαπημένα, μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα, δεδομένου ότι είναι ήδη συνηθισμένα να εργάζονται στην σχέση τους και ξέρουν πώς να προσαρμοστούν στις ανάγκες του άλλου.

Οπότε δίνουμε προσοχή με:

Ανάδρομο Ερμή:
26 Ιούνιου-19 Ιούλιου 2013
21 Οκτώβριου – 9 Νοέμβριου 2013

Ανάδρομη Αφροδίτη:

21 Δεκεμβρίου 2013 - 30 Ιανουαρίου 2014

Στις Εκλείψεις:

10 Μαΐου 2013 -Ηλιακή
25 Μαΐου 2013- Σεληνιακή
18 Οκτωβρίου 2013 - Σεληνιακή
3 Νοέμβριου 2013 - Ηλιακή

Όσον αφόρα στις όψεις:

Ο Δίας τρίγωνο με Κρόνο, (τέλη Ιουνίου - μέσα του Αύγουστου 2013), προσφέρει μια σταθερή βάση για να δημιουργήσει το ζευγάρι. Οι επιθυμίες και τα θέλω κρατιούνται σε μια ρεαλιστική και πρακτική αντιμετώπιση που φέρνει αμοιβαίο σεβασμό και προσφέρουν έναν ισορροπημένο γάμο.

Ο Δίας τρίγωνο με Ποσειδώνα, (Ιούλιος 2013 - Αύγουστος 2013), θα βοηθήσει τα ζευγάρια να μπορέσουν να αναπτύξουν τις ελπίδες και τα όνειρα τους και η αισιοδοξία θα τους κάνει να κυνηγήσουν τις ιδέες και την φιλοσοφία τους μέσα από χρώμα, βάθος και συναίσθημα. Γάμος που και οι δυο θα πάρουν πάρα πολλά.

Ο Δίας αντίθεση με Πλούτωνα, (μέσα Ιουλίου- Αύγουστος 2013), είναι έντονη και βαθιά όψη που θα κάνει πολλούς γάμους να δοκιμαστούν και ίσως είναι δύσκολο να αντέξουν στο χρόνο.

Ο Δίας τετράγωνο με τον Ουρανό, (Αύγουστος μέχρι μέσα Σεπτέμβριου 2013), θα δείξει διαφορές στο ζευγάρι που θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Επειδή τα άτομα θα βιώνουν προσωπικά την έντονη αίσθηση της ελευθέριας, μπορεί να καταλήξει σε έλλειψη συντροφικότητας. Ο γάμος μπορεί να ξεκινήσει με ενθουσιασμό, σύντομα όμως θα τελειώσει, καθώς οι σύντροφοι θα νιώσουν ότι τους είναι πιο εύκολο να θυσιάσουν ο ενας τον άλλο παρά τις ιδέες και τον τρόπο ζωής τους.

Ο Κρόνος εξάγωνο με Πλούτωνα, (Νοέμβριος 2012 με Νοέμβριο 2013), που επηρεάζει για περίπου ένα χρόνο, δίνει μια έμφαση στην σταθερότητα και την ασφάλεια. Μεγάλη πρόοδο θα συντελέσουν τα ζευγάρια, καθώς θα τα βοηθήσει να εκφραστούν περά από τις προσωπικές τους ανάγκες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved