Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Σε περίοδο με τον Άρη στον Κριό: Στο επίκεντρο η αποκρατικοποίηση της εταιρείας ενέργειας ΔΕΠΑ με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από Ρώσο επιχειρηματία ενώ πωλητήριο έβαλε το υπουργείο Άμυνας για βομβαρδιστικά σκάφη Α- 7 με την πολεμική αεροπορία να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιος θα είναι αγοραστής. Φωτιά πήρε από βραχυκύκλωμα αερόθερμου αίθουσα σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης ενώ συνεχείς επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς κρατούν σε εγρήγορση πυροσβεστική και αντιτρομοκρατική. Ο Ι. Μπουτάρης φοράει κόκκινες κάλτσες στις επίσημες συναντήσεις του και η κυβέρνηση κάνει πυρετώδεις διαβουλεύσεις με την Τρόικα, αντίστοιχες με αυτές που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη μάνα της για να μην πάει στο σχολείο, στα «Χτυποκάρδια στα θρανία».

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας=Ερμής/Βουλκάνους=Ουρανός/Ποσάιντον=Άρης/Ωροσκόπος=Κρόνος/Ουρανός

Αισιόδοξη σκέψη. Δυνατή τύχη. Αίσθημα ευδαιμονίας. Ζητήματα που σχετίζονται με πνευματικούς ανθρώπους και ιδεολογίες. Ευεργεσία από άτομα που επιδιώκουν την ηγεσία ή την πρωτιά με θυμώδεις ή βίαιες αντιδράσεις. Νομιμοποίηση μιας συνεργασίας. Ξαφνικές απώλειες που αφορούν χρήματα και ακίνητη περιουσία.

Συμβουλή
Στην κορυφή φτάνουν εκείνοι που αυτό που πράττουν το κάνουν με όλη τους τη δύναμη και όλο τους τον ενθουσιασμό. Αν λοιπόν δοθείτε σε κάτι ψυχή τε και σώματι θα αισθανθείτε ότι αυτό θα κάνει τη ζωή σας να αξίζει να τη ζείτε και δεν θα έχετε τίποτα να φοβηθείτε από αυτή. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ακούστε τους ψιθύρους της καρδιάς σας και θα το βρείτε. Μη διστάζετε και μην περιμένετε να συμβεί από μόνο του. Δράστε, ενεργείστε, διεκδικείστε, εργαστείτε!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ενθουσιασμός, φως εν τη ψυχή ποιεί προς το μέλλον.» Πλούταρχος

Το video της ημέρας: Σαπφώ Νοταρά - Μπουρλότο

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved