Πλανητικές Απόψεις: Έτοιμοι; Απελευθέρωση τώρα!

Δεύτερα 11 Μαρτίου 2013 - Το νέο φεγγάρι στους Ιχθύες ξυπνάει την επιθυμία μας για το κλείσιμο σε ένα βαθύ επίπεδο ψυχής και άνοιγμα ενός νέου.

Πλανητικές Απόψεις: Έτοιμοι; Απελευθέρωση τώρα!


Το νέο φεγγάρι στους Ιχθύες ξυπνάει την επιθυμία μας για το κλείσιμο σε ένα βαθύ επίπεδο ψυχής και άνοιγμα ενός νέου. Δεδομένου ότι είναι το τελευταίο ζώδιο, που συμβολίζει τις καταλήξεις και τις μεταβάσεις, ήρθε η ώρα να παραδοθούμε και να αποδεχτούμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, θέτοντας τους καινούργιους προορισμούς της ψυχής μας.


Η στήλη σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, είναι αφιερωμένη στην γυναίκα και στην ομορφιά της. Αλλά αλήθεια, πώς να λάμψουμε εξωτερικά, όταν το μέσα μας είναι θαμπό;

cjsdnknfgfdg


Και είμαστε τυχεροί ,πριν μπούμε για τα καλά στην άνοιξη, να μας δοθεί η δυνατότητα της ανάκαμψης που είναι μέρος του βασιλείου των Ιχθύων. Το νέο φεγγάρι έρχεται σε μια τέλεια χρονική στιγμή, προσφέροντας ένα εισιτήριο για να μας πάρει μακριά από την ίδιο-κατασκευασμένη τρελή πραγματικότητα μας. Είναι σαν ένα μεγάλο ουράνιο focus σε μια περιοχή της ζωής μας, όπου έχουμε κολλήσει στην άρνηση. Αν έχουμε αγνοήσει τη διαίσθησή μας, την όρεξή μας και την δημιουργική έκφραση μας, θα μάς υπενθυμίσει να δώσουμε προσοχή.

fsdgdfgfdghfhgf

Έχουμε το μυαλό μας να αναγνωρίσει τα "σημάδια". Το πέπλο ανάμεσα στον κόσμο και το πνεύμα της ζωής είναι πιο λεπτό από ποτέ, έτσι στις επόμενες δύο μέρες, τα όρια μπορούν να θολώσουν. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε συμπτώσεις, deja vu, έντονα συμβολικά όνειρα ή περίεργα "σημάδια", όπως την επανάληψη αριθμών στο ρολόι. Υπάρχει ένα μήνυμα εκεί, αν ακολουθήσουμε τις ενδείξεις.
Επίσης για να βαλουμε τα γερά θεμέλια για τον επόμενο κύκλο μας, το φεγγάρι αυτό μας προτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την συμπόνια, αντί της λογοκρισίας.


Η συμπόνια είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι μια από τις πιο θεραπευτικές δυνάμεις του πλανήτη. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να βαλουμε τα πόδια μας, στα παπούτσια των άλλων; Ευκολότερα λέγεται παρά γίνεται ,ναι συμφωνώ, αλλά ας κάνουμε ένα πείραμα και ας προσπαθήσουμε να δούμε αυτά τα άτομα μέσα από ένα φακό συμπόνιας.

sjkafsdfdgdfg


Μα πάνω απ' όλα πρέπει να συγχωρέσουμε. Υπάρχει μάλιστα μια παροιμία που λέει ότι η δυσαρέσκεια είναι σαν να πίνουμε το δηλητήριο και να έχουμε την ελπίδα να πεθάνουν οι άλλοι. Στους Ιχθύες, η συγχώρεση σημαίνει απελευθέρωση. Απελευθέρωση από αποφάσεις, κακίες, πόνο και αλληλεξάρτηση. Απελευθέρωση από την ευθύνη για κάτι που δεν μπορεί να καθοριστεί, γιατί εχει ήδη συμβεί. Η συγχώρεση, κάτω από το φως αυτής της Νέας Σελήνης, είναι ριζική αποδοχή του τι ΕΓΙΝΕ. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να ρωτήσουμε: τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα, που θα κάνει τη διαφορά;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved