Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/3

Σελήνη στους Ιχθύες – Μια Νέα Σελήνη που πλημμυρίζει επιθυμίες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/3


Το διήμερο που ακολουθεί καλούμαστε να καταπολεμήσουμε τη συναισθηματική μας υγρασία, ώστε να μην γίνει μούχλα, στεγνώνοντάς την καλά και με διάφορους τρόπους.
Αυτό συμβαίνει με τη Σελήνη να περνάει στους Ιχθύες σήμερα 10/3 στις 8.20 το πρωί, δημιουργώντας πολλούς υδρατμούς με τις πλανητικές της συναντήσεις.
Αρχικά η σύνοδος με τον κυβερνήτη του ζωδίου Ποσειδώνα στις 2.20 το μεσημέρι, επηρεάζει από το πρωί, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε πάνω σε αιώρα, ονειροπολώντας μέχρι να μας πάρει ο ύπνος και να βρεθούμε ζαλισμένοι στο πάτωμα.
Ως νωρίς το απόγευμα κρίση και λογική πάνε περίπατο μεγάλης διάρκειας, οπότε δεν διακινδυνεύουμε κάποια σημαντική δραστηριότητα αυτές τις ώρες.


Στις 10.33 το βράδυ η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και λίγο αργότερα στις 11.39 το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζουν από το απόγευμα και μετά, κλείνουν την ημέρα με την αίσθηση της απόλυτης ασυνεννοησίας, η οποία περιβάλλεται από μια υπερβολή, που φτάνει τα όρια του θράσους.
Οι ώρες αυτές δεν προσφέρονται για συζητήσεις στις οποίες υπάρχει και το ενδεχόμενο διαφωνίας, αλλά ούτε και για λήψη καμίας απόφασης, πέραν αυτής του αν θα κάνουμε ένα ζεστό μπάνιο να χαλαρώσουμε. Ακόμα όμως και αυτό, στη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται κρύο.


Παρόλα αυτά η έντονη συναισθηματική φόρτιση που αισθανόμαστε, δεν μπορεί να αγνοηθεί εύκολα και σε αυτό συμβάλλουν οι αρμονικές όψεις με τους Πλούτωνα και Κρόνο, οι οποίες κορυφώνονται στις 11/3 πλέον, στις 3.47 και 4.00 το πρωί αντίστοιχα. Η επιρροή τους είναι εμφανής από το προηγούμενο βράδυ, που δεχόμαστε τους κεραυνούς της επερχόμενης καταιγίδας. Το ωραίο όμως στην όλη υπόθεση είναι πως το πάθος, η επιθυμία, η πλάνη, η λαγνεία, ο πόθος, δεν μας εγκαταλείπουν, με αποτέλεσμα να προετοιμαζόμαστε να τα χωρέσουμε κάπου.


Στις 1.33 το μεσημέρι η σύνοδος με την Αφροδίτη, εξακολουθεί να μας διατηρεί από το πρωί έως το απόγευμα στην ίδια συναισθηματική κατάσταση, κάνοντάς μας ιδιαίτερα ερωτικούς, ευγενικούς, καλαίσθητους, ευαίσθητους, έως και θύματα ανθρώπων και καταστάσεων.
Αυτή την ημέρα θα πρέπει να έχουμε στο νου μας, πως ότι κάνουμε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς και για την εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η τάση μας να υπερτιμούμε τις δυνατότητές μας, ενώ παράλληλα αφηνόμαστε στις διαθέσεις των άλλων, δημιουργεί μια σύγχυση, που καλύτερα θα ήταν να ξορκιστεί με διασκέδαση, κρασάκι, μεζέ, καλή παρέα και κουλτουριάρικο περιβάλλον.


Στις 9.51 το βράδυ, η Σελήνη συναντά τον Ήλιο για να κορυφώσει τη Νέα της φάση και να μας δηλώσει πως έχουμε ακόμα μερικές ώρες καιρό να δράσουμε και όχι πλέον να αποδράσουμε.


Στις 12/3 στις 1.18 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό, σπρώχνοντάς μας να πάρουμε τις πολυπόθητες πρωτοβουλίες και να στεγνώσουμε τα υγρά μας κατάλοιπα.


Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες δεν συνιστάται να συναναστρέφονται, χωρίς τα απαραίτητα σωσίβια ανά χείρας.


Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι υιοθετούν το ρητό «πέρα βρέχει» και ρίχνονται με θάρρος στις αντίξοες συνθήκες.


Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, απολαμβάνουν να πλατσουρίζουν στα νερά καταφέρνοντας να διασκεδάσουν, τραγουδώντας χαρούμενοι το «singing in the rain».

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved