Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/3

Καλημέρα, Κυριακή της Απόκρεω και εύχομαι να παρευρεθείτε σε κάποια εορταστική εκδήλωση και να περάσετε όμορφα και γιορτινά.


Όπως κάθε Κυριακή θα δούμε την προεπισκόπηση της εβδομάδος που έρχεται και η οποία φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη τη Δευτέρα, την είσοδο του Άρη στον Κριό, την Τρίτη και την ορθοδρόμηση του Ερμή την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα: Τη Δευτέρα η καθημερινότητα θα θυμίζει τον κόσμο του θεάτρου ενώ με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες εγκαινιάζεται μια περίοδος υποχθόνιων μεταβολών και θρησκευτικών εορτών. Την Τρίτη, υπάρχουν ευκαιρίες για αισθηματικές προσεγγίσεις και οικονομικές διευκολύνσεις. Η Τετάρτη ενέχει κόντρες και αντιπαραθέσεις όπως και ίντριγκες και απόλυτες θέσεις. Την Πέμπτη κάποια ξεκινήματα θα είναι με το ένα πόδι μπροστά και με το άλλο πίσω. Τέλος, την Παρασκευή δείξτε προσοχή σε οικονομικά θέματα ενώ αργά το απόγευμα μπορείτε να βολιδοσκοπήσετε καταστάσεις και να επιδοθείτε στο σπορ του έρωτα.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της
Αφροδίτη=Σελήνη/ΜηδενικήΚριού=Δίας/Κιούπιντο=Άρης/Ποσειδώνας=Κρόνος/Άδμητος


Θέματα μητρότητας. Επιθυμία για απόκτηση παιδιού. Γυναίκα στην οποία δίνεται ιδιαίτερη προσοχή ή προβολή εξαιτίας της εγκυμοσύνης ή του μητρικού της ρόλου. Χρήματα και δώρα από μέλη της οικογένειας. Άρνηση της αγάπης. Ξεδιάντροπες γυναίκες. Ασθένειες που σχετίζονται με νεφρά, απεκκριτικά όργανα, όπως και αφροδίσια νοσήματα.


Συμβουλή
Κυριακή σήμερα και η μέρα είναι ιδανική για να την αφιερώσετε στην οικογένεια, τα παιδιά, τα ανίψια και τα βαφτιστήρια. Ακόμα όμως και αν δεν έχετε θα θέλετε να στρέψετε την προσοχή σας σε οτιδήποτε στο δικό σας μικρόκοσμο συμβολίζει τη ζωή και τη δημιουργία. Θα σας πλημμυρίζουν συναισθήματα αγάπης, ελπίδας και θα παραδοθείτε στην ανάγκη να κοιτάτε το μέλλον δίνοντας του μια καλύτερη μορφή.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όπου υπάρχει μητέρα στο σπίτι, τα πράγματα πάνε καλά» Amos Bronson Alcott


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Α. Όχι

Το τραγούδι της ημέρας: Μελίνα Μερκούρη – Τα παιδιά του Πειραιά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved