Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/3

Σελήνη στον Υδροχόο – Η προπόνηση πριν τον τελικό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/3



Καθώς η Σελήνη προχωράει προς τη νέα της φάση για αυτόν τον μήνα, το πέρασμά της από τον Υδροχόο σήμερα 8/3 στις 5.02 το πρωί, αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία αξιολόγησης δυνάμεων και θεωρητικής προσέγγισης, πριν από την πράξη.

Η Σελήνη με τις λίγες πλανητικές συναντήσεις της, μας προετοιμάζει ψυχολογικά για τα νέα ξεκινήματα, που βρίσκονται στον πλανητικό ορίζοντα.
Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε από αυτό της το πέρασμα, είναι η απόκτηση αισιοδοξίας χωρίς να σταθμίσουμε τα όρια.
Στις 5.29 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω του ότι ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης του ζωδίου που βρίσκεται η Σελήνη. Η όψη αυτή καθορίζει ουσιαστικά όλη την ημέρα μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, εκφράζοντας πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες και απόψεις. Πέραν αυτού, η διάθεση συνεύρεσης με φίλους και κοινωνικές ομάδες, θα είναι έντονη και πολύ εποικοδομητική.
Η παράλληλη επιρροή της αρμονικής όψης με τον Δία στις 7.34 το απόγευμα, που επηρεάζει παράλληλα και ως το βράδυ, μας απελευθερώνει από εντάσεις και στεγανά, διευρύνει το πνεύμα μας και δημιουργεί μέσα μας χώρο για μεγαλόπνοα σχέδια.
Η μέρα αυτή οριστικοποιεί τις προθέσεις και τα συναισθήματά μας σε σχέση με αυτές.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται 7' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 9/3 με τη δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, η οποία επηρεάζει και αυτή, παράλληλα με την προηγούμενη.
Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε την πλανητική αυτή αντίφαση, που αυτό που θέλει να μας πει, είναι πως ότι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε με αυτοέλεγχο, ρεαλισμό, συνέπεια και διάθεση να λύσουμε το πρόβλημα και όχι να δημιουργήσουμε καινούργιο.
Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει χωρίς η Σελήνη να συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε ένα τεστ δοκιμασίας των αισθήσεων, της αντίληψης, της σκέψης και των αληθινών μας προθέσεων.

Στις 10/3 στις 8.20 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να πραγματοποιήσει τη Νέα της φάση, στην οποία θα χρειαστεί να αποδείξουμε πολλά και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, με αρκετά εμπόδια και παγίδες.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες προετοιμάζονται χωρίς άγχος για την τελική ευθεία.

Σκορπιοί και Ταύροι, έχουν αρκετές ανησυχίες και ευμετάβλητη διάθεση, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, απέχουν από κάθε τι και οποιονδήποτε, που θεωρούν πως τους αποπροσανατολίζει από τον στόχο τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved