Πλανητικές Απόψεις: Μέρα με άρωμα Γυναίκας..

Αλήθεια υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια γυναίκα;

Πλανητικές Απόψεις: Μέρα με άρωμα Γυναίκας..

.
Σήμερα είναι μια μέρα με άρωμα γυναίκας. Σήμερα λοιπόν γιορτάζει η κόρη, η μητέρα, η σύζυγος, η ερωμένη. Αλήθεια υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια γυναίκα; Γι' αυτό και σήμερα τις τιμούμε. Λατρεύω ιδιαιτέρα που η ημέρα γιορτάζεται κατά τη διάρκεια του Ήλιου στους Ιχθύς. Αυτήν την φορά μάλιστα, η παρουσία τόσων πλανητών στο ζώδιο αυτό, συντονίζεται τόσο σωστά, γιατί οι Ιχθύς είναι καθαρά θηλυκή ενέργεια, καθαρό Γιν.

Ενδιαφέρον επισης παρουσιάζει η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα και της ομορφιάς και εκπρόσωπος της εκδήλωσης της θηλυκότητα μας, που ταξιδεύει επισης, μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ. Η ενέργεια της θηλυκής δύναμης είναι πολύ σημαντική εδώ. Οι πτυχές επούλωσης, το είδος της πιο απαλής γαλούχησης προς τον Εαυτό μας είναι πιο πιθανό να δημιουργήσει αυτό-ίαση, μέσα από την διαισθητικότητα μας. Αυτό επισης αφορά και τους άντρες, καθώς αυξάνονται οι διαισθητικές τους ικανότητες.

Αυτή είναι η ημέρα λοιπόν που καλούμαστε να γιορτάσουμε κάθε πτυχή του να είμαστε γυναίκες, αλλά κυρίως γιορτάζει το πνεύμα μας, η δύναμή μας, η ικανότητά μας να ανέβουμε στο υψηλότερο των τειχών με την επιδίωξη ενός καλύτερου κόσμου για όλους μας.
Γιορτάζουμε την ημέρα αυτή, πλημμυρισμένη από την ενέργεια των Ιχθύων, εκτιμώντας όλα αυτά τα άυλα πράγματα που είναι καθαρά γυναίκεια όπως η παράδοση, η υποταγή, η διαίσθηση, η φαντασία, η πνευματικότητα, η υψηλότερη μορφή της αγάπης και της ευγένειας.

Μήνυμα μας και πρωταρχικοί στόχοι μας θα πρέπει να είναι:
1) η δύναμη της αγάπης που μας καλεί να χρησιμοποιήσουμε τις ανοιχτές συναισθηματικές καρδιές μας για να αλλάξουμε τον κόσμο.
2) να γιορτάσουμε την ομορφιά και την θηλυκότητα ως συλλογικές, σπάζοντας τα όρια των κοινωνιών μας, μέσα από την χρησιμοποίηση της ομορφιάς, της τέχνης και της αγάπης.
3) να χρησιμοποιήσουμε την απαλή ροή ενέργειας των Ιχθύων, με επουλωτική προσέγγιση για να διαβρώσουμε τις αιχμηρές άκρες στην κοινωνία μας.
4) να επεκτείνουμε το συμπονετικό πνεύμα μας,με επιθυμία μας να παλέψουμε για έναν νέο κόσμο εμπνευσμένο από υψηλότερα ιδανικά.
5) να αγωνιστούμε για την ισορροπία στις σχέσεις μας ατομικά και συλλογικά και να βρούμε έναν τρόπο να συνεργαστούμε με αγάπη και εκτίμησή.

Με εκτίμηση και σεβασμό πάνω απ' όλα απέναντι στον εαυτό μας και σε κάθε γυναίκα που υπάρχει κοντά μας! Χρόνια Πολλά!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved