Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Σε πένθος βρίσκεται η Βενεζουέλα που θρηνεί για το θάνατο του Ούγκο Τσάβες, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο την Τρίτη. Αντιιμπεριαλιστής και αντιαμερικάνος μέσα στη διάρκεια της πολυετούς θητείας του έκανε πολλά πράγματα για το λαό και έδωσε ένα μεγάλο αγώνα κάνοντας ισχυρούς φίλους μα και εχθρούς. Για τους Αμερικάνους, ο χάρος απλά έκανε το καθήκον του όμως ο εκλιπών ανοιχτά είχε κατηγορήσει τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες ότι σπέρνουν τον καρκίνο σε ηγέτες της Λατινικής Αμερικής. Το γενέθλιο τετράγωνο του Ήλιο με τον Κρόνο στο Σκορπιό που συν τοις άλλοις σχετίζεται με μακροχρόνιες ασθένειες ενεργοποιημένο από Πλούτωνα και Άδμητο μαρτυρούν ένα σώμα που είχε ήδη κατασταλεί η ζωτικότητα του και έναν εντέλει αργό θάνατο.
Rest in Pease Comandante!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της
Άρης=Ερμής/Ουρανός=Μεσουράνημα/Πλούτωνας=Ήλιος/Ουρανός=

Άδμητος/Βουλκάνους=Κιούπιντο/Άδης

Υποκίνηση βίαιων γεγονότων. Ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν το αντικείμενο της βίας. Ενέργειες για την εμφάνιση ενός διαφορετικού προσώπου από αυτό που οι άλλοι πιστεύουν. Εκτέλεση σχεδίων. Ατυχήματα. Επιθέσεις. Αυθόρμητες αποφάσεις. Το χτύπημα από τη μοίρα. Το τέλος μιας μάχης. Συνεργασίες κάτω από άσχημες συνθήκες. Αποχώρηση από μια ένωση, κόμμα ή συνεταιρισμό.

Συμβουλή
Με το Άρη στους Ιχθύες τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας μπορεί να το υποψιάζεστε δύσκολα όμως μπορείτε να το αποδείξετε. Περίεργες κινήσεις, σκευωρίες, υπονομεύσεις, μοιχείες, εγκλεισμοί, νοσηλείες και προδοσίες στήνουν τρικούβερτο γλέντι. Προσέχετε λοιπόν τους εραστές της απάτης, της λούφας και της παραίσθησης όσο και αυτούς που υπόσχονται «χάπι έντ». Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται δρώμενα που σχετίζονται με υποκριτική, χορό, τραγούδι, φωτογραφήσεις, απόκριες και εικαστικές δημιουργίες, όπως και δραστηριότητες στην ενορία, το νησί ή τον επιλεγμένο τόπο απόδρασης σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κράτα τα μάτια σου στ' αστέρια και τα πόδια σου στη γη.» Θεόδωρος Ρούζβελτ

Το τραγούδι της ημέρας: Ουσίες και οινοπνεύματα – Κώστας Μακεδόνας

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved