Πλανητικές Απόψεις: Το Facebook αλλάζει και φτου κι από την αρχή!

Ποιά είναι τα κοινά στοιχεία μεταξύ των φόρων, του θανάτου, του σεξ... και του Facebook;

Πλανητικές Απόψεις: Το Facebook αλλάζει και φτου κι από την αρχή!

Ήμερα που τα θέματα της στήλης, αφορούν το σπίτι μας και το να αισθανόμαστε καλά, σκέφτηκα να μιλήσω για κάτι που μας αφόρα όλους και λίγο πολύ οι περισσότεροι είμαστε αναμειγνυόμενοι. Διαβάζω στο Newsbomb.Gr: "Φτου κι από την αρχή: Νέες αλλαγές στο Facebook ανακοινώνονται την Πέμπτη" και σκέπτομαι τον Benjamin Franklin που μίλησε ότι δεν υπάρχουν βεβαιότητες στη ζωή, παρά ο θάνατος και οι φόροι. Διακόσια δεκαπέντε χρόνια αργότερα υπάρχει σίγουρα πάντως μια μεγαλύτερη βεβαιότητα, το προφίλ μας στο Facebook.

Μιλώντας σε ένα φίλο σχετικά με μια πρόσφατη διαμάχη που είχα με τις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook, μου είπε ότι ο αδελφός του, ο οποίος προσπάθησε να αφαιρέσει το προφίλ του, ότι το προφίλ του δεν είχε αφαιρεθεί, παρά παρέμεινε αδρανές και λειτούργησε και πάλι με ένα απλό login.
Το Facebook είναι για πάντα.

Όσον αφορά στις βεβαιότητες που ο Franklin μίλησε, τον θάνατο και τους φόρους, στο ωροσκόπιο μας, αυτά τα δύο φαινομενικά άσχετα στοιχεία, κυβερνιούνται από τον 8ο οίκο.
Και τώρα θα μου πείτε ποιά είναι τα κοινά στοιχεία μεταξύ των φόρων, του θανάτου, του σεξ... και του Facebook;
Στον 8ο οίκο νομίζω ότι δίνουμε ένα μέρος του εαυτού μας. Ο 8ος οίκος είναι όπου ο "άλλος" διεισδύει, μπαίνει τόσο στο σώμα όσο και στην ενέργειά μας. Στο σεξ, υπάρχει ο διεισδυτής και αυτός που δέχεται την διείσδυση, σε πολλές παραλλαγές μεταξύ αρσενικού και θηλυκού. Το σεξ μας αλλάζει, κακά τα ψέματα. Γι 'αυτό ο βιασμός είναι τόσο καταστροφικός για την ψυχή. Κάποιος λαμβάνει την ενέργειά μας που δεν έχουμε μοιραστεί πρόθυμα. Αλλά ας μην ξεχνάμε και τους φόρους, που είναι το μέρος της σκληρής δουλειάς μας, που δίνουμε.

lodsmdyjcc693

Όσον αφορά στο Facebook, γνωρίζουμε ότι τα προσωπικά μας προφίλ, δεν είναι πλέον "δικά" μας. Ένα μέρος της εικονικής ύπαρξής μας έχει δοθεί μακριά, ακριβώς όπως η ενέργεια δίνεται μέσω της σεξουαλικής επαφής. Το Facebook, επίσης, συνεχώς και με συνέπεια αλλάζει τις ρυθμίσεις απορρήτου μας, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να εισβάλλουν στον εικονικό εαυτό μας.
Θα μπορούσαμε λοιπόν να αντιμετωπίζομε την ενέργεια των άλλων, ως πολύτιμους πόρους που δεν πρέπει να πάνε χαμένοι.

Όσο για το Facebook, θα συνεχίζει να αλλάζει για να μας κρατά καθηλωμένους και θα πρέπει να δεχτούμε ότι έχουμε δώσει ένα κομμάτι του εαυτού μας στον κυβερνοχώρο και φυσικά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Άλλα όπως με το σεξ, θα πρέπει να επιλέξουμε τους εικονικούς «φίλους» μας με σύνεση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved