Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/3

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η ψυχραιμία είναι το ήμισυ του παντός

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/3


Άλλο ένα επεισοδιακό και δραστήριο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 6/3 στις 2.14 το πρωί.
Η ημέρα μοιάζει με πλανητικό παζάρι στο οποίο η Σελήνη διαπραγματεύεται με τρόπο καθοριστικό, μοιράζοντας ευκαιρίες και δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες.

Στις 7.50 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας συνοδεύει ως νωρίς το μεσημέρι με μια εξερευνητική ματιά στα γεγονότα, η οποία έτσι πρέπει να παραμείνει.
Στις 14.28 η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, μας περνάει στη δράση, η οποία θα είναι αμείωτη ως το βράδυ. Οι ώρες από το μεσημέρι ως το απόγευμα, είναι αυτές που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, διότι ο εκνευρισμός, η παρόρμηση, η ανυπομονησία και η βιασύνη που μας διακατέχουν, δεν βοηθούν στην καλή έκβαση των καταστάσεων. Τις ώρες αυτές τα φιλόδοξα σχέδιά μας χρειάζονται δράση και μόνο η επιφυλακτικότητα της Αιγοκερίσιας Σελήνης μπορεί να μας σώσει από ακραίες κινήσεις και συμπεριφορές.
Από το απόγευμα και μετά, μια αλυσιδωτή επιρροή από όψεις, έχει να μας δηλώσει κάτι σημαντικό, το οποίο θα πρέπει να αφουγκραστούμε με προσοχή.
Στις 20.37 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, μας χαλαρώνει από την ένταση και μας υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθούμε με ευχάριστες απογευματινές δραστηριότητες χωρίς άγχος και εμμονές. Στις 21.26 η συνάντηση με τον Πλούτωνα και παράλληλα στις 21.22 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, μας εφοδιάζουν με δύναμη και ρεαλισμό. Είναι οι πιο κατάλληλες ώρες για να πείσουμε κάποιον να μας βοηθήσει σε ένα σχέδιό μας, να επιβληθούμε σε ένα διάλογο και να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάτι που ως τώρα μας δυσκόλευε πάρα πολύ. Η αξιοπιστία και η συνειδητοποίηση του αυτονόητου, είναι ο θησαυρός αυτού του διαστήματος.
Στις 22.08 η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει και αυτή παράλληλα, δίνει την τελική έκβαση σε ένα θέμα είτε μέσα από μια συζήτηση, είτε από μια πληροφορία, είτε από μια καθοριστική είδηση. Ωστόσο η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μας κρατάει ανήσυχους με όλες τις αισθήσεις σε επιφυλακή.

Στις 7/3 στις 6.37 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο μας δίνει την εντολή της εκκίνησης προς την επίτευξη του στόχου. Η μέρα προσφέρεται για οποιαδήποτε ενέργεια που θα επισφραγίσει το τέλος μιας εκκρεμότητας.
Στις 23.15 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει να παίρνουμε τις τελειωτικές πρωτοβουλίες, ενώ ευνοείται πολύ μια επιχειρησιακή κίνηση, ή μια επένδυση είτε υλική είτε συναισθηματική.

Στις 8/3 στις 5.02 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο με λίγες πλανητικές συναντήσεις, που μας εντάσσουν σε ένα κύκλο θεωριών, αφήνοντάς μας χώρο να τις επεξεργαστούμε.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί κάντε τις απαραίτητες κινήσεις αυτό το διήμερο, για να κλείσετε διαδικασίες που σας αποσυντονίζουν.

Ζυγοί και Κριοί, είστε αυτοί που πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, μην μπορώντας να ξεφύγετε από την πίεση και τον εκνευρισμό.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, λειτουργείτε καλύτερα από όλους, προσέξτε μόνο μην αφήσετε την αισιοδοξία σας να σας παραπλανήσει.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved