Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/3

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους!
Με τον Ήλιο και τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων πολλοί ονειρεύονται θάλασσα, ουζάκι και νόστιμα σαρακοστιανά. Άλλοι «ταξιδεύουν» με τη φαντασία τους σε όμορφους προορισμούς, άλλοι κάνουν σχέδια για παραθαλάσσιες αποδράσεις και άλλοι με το παχύ βαλάντιο τους αγοράζουν ένα και δύο και έξι νησιά. Το νησί Οξιά και ακόμη πέντε νησάκια στο Ιόνιο αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ για χάρη λένε της πανέμορφης συζύγου του και της πολυαγαπημένης του κόρης. Η συμφωνία έκλεισε με φαρδιές πλατιές τις υπογραφές, τόσο του Εμίρη όσο και του ιδιοκτήτη τους, και ανακοινώθηκε με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες να ετοιμάζεται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό.
Εμείς του ευχόμαστε υπομονή, η οποία σίγουρα του είναι απαραίτητη, αν σκεφθεί κανείς ότι για κάθε μικρό ή μεγάλο έργο υποδομής θα χρειαστεί να εξυπηρετηθεί από τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους. Παράδες, δεν χρειάζεται να του ευχηθούμε, έχει με ουρά!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της
Ερμής=ΒόρειοςΔεσμός/ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός= Ουρανός/Μεσουράνημα=Ερμής/Αφροδίτη

Εκ νέου επαφές με κράτη, διπλωματικές αποστολές, ανώτερους κρατικούς λειτουργούς και δικαστές. Επανένωση γυναικών. Επανάληψη συνελεύσεων. Συμμαχίες κατοίκων, συμμαχίες εθνών και λαών μεταξύ τους. Ξαφνικές ειδήσεις για θέματα που και στο παρελθόν πάλι είχαν προκαλέσει εκνευρισμό ή αναστάτωση. Επάνοδο μιας όμορφης και φινετσάτης γυναίκας. Επανακυκλοφορία άλμπουμ, δελτίων τιμών και ομολόγων. Επιστροφή χρημάτων.

Συμβουλή
Ερμής ανάδρομος και πέρα από τα στραβά του (λάθη, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις) έχει και τα καλά του. Μπορεί να ξαναβρεθείτε με φίλους ή συγγενείς που είχατε χαθεί όπως και να ταξιδέψετε σε μέρη που έχετε ξαναπάει. Επιπλέον, ίσως ένα φλερτ που είχε μείνει στα σκαριά να εξελιχτεί ενώ στα φόρτε τους είναι αισθηματικές επανασυνδέσεις. Συγχρόνως, το σύμπαν ευνοεί να λάβετε χρήματα που σας χρωστάνε ή να πάρετε κάποια αναδρομικά. Κυνηγήσετε τις ευκαιρίες!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο άνθρωπος πολλές φορές συναντά το πεπρωμένο του στον δρόμο που διάλεξε για να το αποφύγει.» Fontenelle

Το τραγούδι της ημέρας: Σάκης Ρουβάς – Ξανά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved